Merhabalar,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız
Erkek arkadaşımın yaklaşık 8 senedir çözülemeyen sağlık problemi vardı. Tabi bizim ilişkimiz 1 senelik.
Aşırı derecede vücut terlemesi ve ayaklarının aşırı derecede yanmasıyla şiddetli bacak ağrısı.
Bununla alakalı çok nörolojı doktorlarına gitti. tüm tahlilileri yapıldı fakat hiçbirşey çıkmıyor.
1 ay önce benim ısrarımla Cerrahpaşa iyi bir doktora gittik yine.. Nöroloji prof. bizimle ilgilendi.
Tekrar tahliller yaptı, Aziz Sancar laboratuvar özel tahlilleri bile yapıldı ayrıca Romotoji bölümünede gittik ordaki tahlilleride yapıldı berki romatizma vardır diye fakat yine yok bir mikrop bile yok.
Artık kafayı yemiş durumunda piskolojisi bozulduYapıcak birşeyimiz kalmadı..
Doktor sinirsel olabilir antidepresyan ilaç veririz demiş ama o tarz ilaçlar insanın beynini değiştiriyor..
Ne yapmalıyım kafam durduArtık acaba büyümü var diye düşünmeye başladım
hep olan durum mu yoksa yaz mevsiminde ortaya çıkan durum mu
terlemeyi bilemicem ama aşırı ayak yanması benim bi akrabamda da vardı.
psikiyatriye gittiler ilaç kullandı ve tamamen kurtuldu.
geçmiş olsun.
ter bezleri çok çalışıyor olabilir. bazı insanlar öyledir. hormon değerlerine baktırdı mıHer zaman olan bir durum, hergün
Zaten son çare psikiyatri.. Ama aklımın almadığı durum böle psikiyatrilik birşey yok sanki..
Hadi terleme neyse de şiddetli bacak ağrısını araştırıp bir şey bulamamaları ilginç.
Bence psikolojik olabilir, antidepresanı kullanıp şikayetlerinin geçip geçmediğine bakın. Başka çözüm kalmamış görünüyor.
psikiyatrinin tek alanı ruh sağlığı bozuklukları değil ki.
benim akrabamın durumunda doktor ayak yanması beyindeki bi sıvının eksikliğinden olur demiş.
ve o sıvıyı dengeleyecek bi ilaç vermiş ve de yanma geçmiş sonrasında.
Her ilaç kullanan delirmiş olmuyor, kafası daha iyi oluyor.
Bilmediğiniz psikolojik sorunları olabilir.
Siz destek olan tarafta olun yeterli.
g
Ben zaten en büyük destekçisiyim, çok fazla anlatmıyor bana üzülmeyeyim diye, ama kıvranıyor yanımda bacak ağrısından.. Anlamıyorum vücudunda tek mikrop belirtisi bile yok
antidepresana sicak bakmiyorsunuz buyuye Mi sicsk bakiyorsunuzMerhabalar,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız
Erkek arkadaşımın yaklaşık 8 senedir çözülemeyen sağlık problemi vardı. Tabi bizim ilişkimiz 1 senelik.
Aşırı derecede vücut terlemesi ve ayaklarının aşırı derecede yanmasıyla şiddetli bacak ağrısı.
Bununla alakalı çok nörolojı doktorlarına gitti. tüm tahlilileri yapıldı fakat hiçbirşey çıkmıyor.
1 ay önce benim ısrarımla Cerrahpaşa iyi bir doktora gittik yine.. Nöroloji prof. bizimle ilgilendi.
Tekrar tahliller yaptı, Aziz Sancar laboratuvar özel tahlilleri bile yapıldı ayrıca Romotoji bölümünede gittik ordaki tahlilleride yapıldı berki romatizma vardır diye fakat yine yok bir mikrop bile yok.
Artık kafayı yemiş durumunda piskolojisi bozulduYapıcak birşeyimiz kalmadı..
Doktor sinirsel olabilir antidepresyan ilaç veririz demiş ama o tarz ilaçlar insanın beynini değiştiriyor..
Ne yapmalıyım kafam durduArtık acaba büyümü var diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?