çözüm yolu bulamıyoruz :(

Yıllarca ayak yanmama çözüm bulamamıştım. Aslında en başında psikiyatriye gitmem gerekiyormuş ama bütün doktorları denedikten sonra gittim. Parkinson hastalığının başlangıcı dedi ilaç verdi şimdi çok şükür iyiyim gece uykusuna hasrettim gece su dolu leğende ayaklarım içinde uyumaya çalıştığım günlerime üzülüyorum.

Psıkıytrıye gıdıcegımız asıkar artık yanlız onun dedıgıne gore ılaclar onun hıslerını yok edıyormus ..Sızde de boyle bır durum oldu mu?

Bacak agrısıda oluyor muydu?

Psıkıytrıye gıdıcegımız asıkar artık yanlız onun dedıgıne gore ılaclar onun hıslerını yok edıyormus ..Sızde de boyle bır durum oldu mu?
Herhangi bir yan etkisi olmadı. Hangi hislerini yok ediyormuş? Ayrıca bunuda doktora soylesin

varis sorunu var bence

Kan değerlerine bakıldı mı? Nişanlımın kan değerleri tam sınırda yüksek yani o yüzden sürekli yaz kış terler ve ayakları yanar genellikle 3 ayda bir kan veriyor değerleri normale düşsün diye. Geçmiş olsun.

İnan sadece bu ay toplam 10 tüp kan alındı, hiç birşey yok

Gizli şeker olabilirmi diye düşündüm ama bütün tahlilleri yapıldı demişsiniz
Belki de gerçekten psikolojiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…