çözümlenmeyen aynı ev sorunu

Benim bildiğim bunlar eski adetler.Sizi kandırıyor aklınca.

o zaman önce ev alsın sonra evlenin,
ha bence bu da çözüm değil, gelir yine evinize çöreklenirler, ama ille evlenecekseniz ev alsın sonra evlenin.
gidip elalemin evinde bekleyeceğinize ailenizin evinde bekleyin.

zamaı gelınce ailen onun aılesı ıle konusur
büyüklerhalleder
hallolmuyosa sakın evlenmme

Erkek arkadaşınızın ailesinin olduğu ilde mi yaşayacaksınız?

İş değişikliğinin getireceği bir il değişikliği, tayin vb söz konusu değil mi acaba?

Çünkü böyle bir durumda, farklı il kurtarır sizi.

Şunu da ekleyeyim, şimdiden bu konuda bile ailesinin dediği oluyorsa; evlilikte çooo...k sıkıntı yaşarsınız.

Çok Kürt tanıdığım oldu ama böyle saçmalık görmedim ya sen uydurup bi konu açtın ya da sevgilin in ailesi Kabil'e şeklinde yaşıyor ve sadece o aileye özgü birşey çünkü bu devirde Kürt Türk farketmeden kimse bu şekilde yaşamıyor

Benim hala tanıdıklarım var aynı apartmanda karşılıklı oturup kapılar açık şekilde yaşayan izmirde bide

Benim hala tanıdıklarım var aynı apartmanda karşılıklı oturup kapılar açık şekilde yaşayan izmirde bide
Bende Antalya dayım o şekilde çokk aile var burda özellikle yörükler .....ama Kabil'e gibi aynı evde kv yenge vs yaşayan hiç Görmedim ..

Bende Antalya dayım o şekilde çokk aile var burda özellikle yörükler .....ama Kabil'e gibi aynı evde kv yenge vs yaşayan hiç Görmedim ..
Gaziantepte de var malesef şırnak ve urfadan gelip yerleşenlerde özellikle de hatta salon ortak her oda birinin kisisel alani gibi oluyor

Ben kabul etmiyorum. Eğer ayrı evi kabul ederse olur. Zaten ailesi memlekette.

Ailesi memlekette ise Nasıl aynı evde oturacaksınız

Bu Ada'mın işi gücü yok mu

Ev alıncaya kadar birlikte otururuz deniyor zira kira kültürü yok yani köyde vs kiralık ev olmaz ki

Siz şehirde kendi düzeninizi kurup yaşayacaksanız memlekette onlarla Nasıl bir oturacaksınız

Bu arada 70 yaşındaki Kv hiç Kv si ile oturmamış

Kürt olduğunu da belirteyim yani olay ırk değil

daha sevgiliyken yapılan muhabbet buysa size geçmiş olsun. En doğrusu ayrılmak da yazıyoruz yazıyorız burda daha bir kere dinleyip bitirenine rastlamadım.

Teklif diyosunuz da aile yapısı bu böyle bi talepte bulunması ona göre normal. Öenmli olan benim düşüncemi kabullenmesi
Hayır 2017 yılında böyle bi teklifte bulunması hiç normal değil devir o devir değil artık.
Benim eşim de çerkes ama kimse bana bir şey dayatmadi bizde bi böyle şu şöyle diye.

Kürtlugu ne alaka ? Boyle bir ayrintiyi niye verdinizi anlamadim.Sorunuza gelince zihniyeti buysa asla degismez.

Kesinlikle ayrı eve çıkacagınızı sanmam.Birazcık hizmet etmen için aynı evde oturtacak seni tabiki.Zaten başka erkek çocukları da vardır.Sırayla bütün gelinlerden faydalandıktan sonra ailecek birikim yapıp ayrı eve çıkabilirsiniz.Her sene de mutlaka 1 çocuk olacak.Ayrı eve çıksanız da aileye yardım edecek o da var.

Bnce.sakin ama sakin bole bi hata yapip.ailesiyke falan oturmaya kalkma sen pisman olursun ayni ben gibi bide bu adam ailesimin sozunden cikmiyo belliki koca adam oluyolar hala cocuk gibi ana baba arkasindalar ayni bemim.koca gibi ayrilll ama ne olrsa olsun ayni evde oturma sakinnnnnnnnn

bu devirde kaldı mı böyle zihniyet yaa!!!!
her evlenen illa kendi evinde oturacak diye bir kural mı var..
kiraya çıkıverin, ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…