esneklik gösterilecekse erkek arkadaşın gösteriversin bir zahmet
işte etmeyecek ettim derse de sizi oyalayacak yani haberin olsun boşuna uzatmayın
Çok Kürt tanıdığım oldu ama böyle saçmalık görmedim ya sen uydurup bi konu açtın ya da sevgilin in ailesi Kabil'e şeklinde yaşıyor ve sadece o aileye özgü birşey çünkü bu devirde Kürt Türk farketmeden kimse bu şekilde yaşamıyorMerhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
Benim hala tanıdıklarım var aynı apartmanda karşılıklı oturup kapılar açık şekilde yaşayan izmirde bideÇok Kürt tanıdığım oldu ama böyle saçmalık görmedim ya sen uydurup bi konu açtın ya da sevgilin in ailesi Kabil'e şeklinde yaşıyor ve sadece o aileye özgü birşey çünkü bu devirde Kürt Türk farketmeden kimse bu şekilde yaşamıyor
Bende Antalya dayım o şekilde çokk aile var burda özellikle yörükler .....ama Kabil'e gibi aynı evde kv yenge vs yaşayan hiç Görmedim ..Benim hala tanıdıklarım var aynı apartmanda karşılıklı oturup kapılar açık şekilde yaşayan izmirde bide
İzmirin belirli semtlerine gitmenizi tavsiye ederim maalesef burada çok varBende Antalya dayım o şekilde çokk aile var burda özellikle yörükler .....ama Kabil'e gibi aynı evde kv yenge vs yaşayan hiç Görmedim ..
Gaziantepte de var malesef şırnak ve urfadan gelip yerleşenlerde özellikle de hatta salon ortak her oda birinin kisisel alani gibi oluyorBende Antalya dayım o şekilde çokk aile var burda özellikle yörükler .....ama Kabil'e gibi aynı evde kv yenge vs yaşayan hiç Görmedim ..
Ben kabul etmiyorum. Eğer ayrı evi kabul ederse olur. Zaten ailesi memlekette.
Hayır 2017 yılında böyle bi teklifte bulunması hiç normal değil devir o devir değil artık.Teklif diyosunuz da aile yapısı bu böyle bi talepte bulunması ona göre normal. Öenmli olan benim düşüncemi kabullenmesi
Kürtlugu ne alaka ? Boyle bir ayrintiyi niye verdinizi anlamadim.Sorunuza gelince zihniyeti buysa asla degismez.Merhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
Bnce.sakin ama sakin bole bi hata yapip.ailesiyke falan oturmaya kalkma sen pisman olursun ayni ben gibi bide bu adam ailesimin sozunden cikmiyo belliki koca adam oluyolar hala cocuk gibi ana baba arkasindalar ayni bemim.koca gibi ayrilll ama ne olrsa olsun ayni evde oturma sakinnnnnnnnnMerhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?