Zaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr miEv alin evlenin
Baska sehire yerlesin evlenin.
Ne demek ailem bole.siz yeni bir aile kuracaksiniz ya hani bi hatirlasin
Eee zaten baska sehirdesiniz sorun neZaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr mi
Zaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr mi
Artık psikolojim bozldu. Bende öyle dedim bis nişanlı kalalılm sen evini al öyle evleniriz dedim bıktım artık ya ben yapabileceğimi bilsem zaten kabul ederdim
Teklif diyosunuz da aile yapısı bu böyle bi talepte bulunması ona göre normal. Öenmli olan benim düşüncemi kabullenmesi
Ben de edeceğimi sanmıyorum benim dediğimi yapmazsa bitecek. Cnku yapamacağım hiç bisey için söz vermem. Erkek arkadaşımda en çok buna deli oluyor esneklik göstermemem filan
Canım net ol tavrında benim tek şartım ayrı ev bizde bı aile olucaz eltimle oturmak yada kvle oturmak bana çok ters kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya ayrı ev ya bu iş olmaz tarzında konuşEvet düşkün zaten. Peki kabul etmeme sürecinde tavrm nasıl olsun. Benden h bişekilde yuz bulmaması lazım
Zaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr mi
Evlendikten kısa bir süre sonra keşke evlenmeseydim diyeceksiniz zaten. Şimdilik aşkım canımla kandırabilecek ama ileride bunlar fayda etmeyecek. Kendinizi sürekli ağlarken bulacaksınız.Merhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
erkek arkadasinizin ailesi normal degil, kurtlerin boyle bir gelenegi falan yok cunku.Merhaba kızlar artık mücadele edecek gücüm kalmadı. Erkek arkadaşımla 3,5 yıldır birlikteyiz kendisi kürt. Aile yapısında evlenen gelen aynı evde yaşıyor. Belli bi. Süre ev alana kdr işte. Biz kaç kere ayrıldık barıştık. Ayrılıyoruz yine kendisi dönüyor. Bazende ben Dayanamiyorum .aynı evi kabul etmediğmi yapamcğmı söylediğim halde hala ısrarcı. Sveen mucadele eder diyorum. Eğer gerçekten mumkun olsa ayrı eve çıkarım ama ailem böyle ben napıyım diyor. Ona ayrı evi kabul ettirmem lazım. Nasıl bi yöntem geliştireyim bana akıl verin. Önceki konularım uzerinden beni yargılayacak önyargılı kişilerin yorumlarını dikkate almıcam. Çnkü objektif yorum bekliyorum
Evet canim.ben halada ayni evde yasiyorum hersey zehirr hatta suan.bosanma noktasina kadar geldik esimli aramizda sorun yok esimle ama ailesi yuzunden sakin bu hataya dusme.bellki ssninkide cok duskun ailesine.allah yardimcin olsunAynen kabul etmiyorum zaten. Peki sizde demi benzer durum oldu evlenince kaynanızla aynı evde mi yaşadınız
Şehirler bile ayrıyken aynı ev nasıl oluyor? Önceki konunuzda da sormuştum, cevap vermemiştiniz.Zaten kendisi benim yaşadığım şehirde çalışıyor ailesi memlekette. Ayrı evi kabul ettirebilsem işim daha kolay olacak. Peki beni deniyor olabilr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?