- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Kızlar yine ben ve yine eski bina derdim! Hatırlayanlar vardır, kv nin 50 senelik evinde oturuyoruz (oturmaya calisiyoruz). Bin türlü derdinden bıktım usandım ama en çok duş derdinden darlandım. Banyoya doğru düzgün sicak su yetişmiyor. Dolayısıyla şofbeni calistiramiyor, suyu bol açtığınızda buz gibi, azcık damla damla açtığınızda bildiğiniz kaynar su. Ortası yok. Evlendiğim ilk geceden beri 3,5 senedir 15-20 usta gelip gitmiştir. Apt boruları sıfırdan yenilendi. 1-2 kez wc kırıp döküldü. Yok yok yok. Zerre düzelme olmuyor. Belediye su işlerinden mi gelmediler, sofbenciler mi gelmedi, burnumuzun dibinden tut şehrin öteki ucuna kadar türlü tesisatcilar getirdik düzelmiyor
Daha iyi bir ev alacak durumumuz malesef şu an yok. Bana kalsa kosarak kacarim fakat eşim burası dururken kiraya çıkmaya asla ama asla yanaşmıyor. Bu konuda ikna edilemeyeceğini defalarca kanıtladı malesef.
Binadakiler garip garip tipler. Sorduğunuzda yoo bizimki çok iyi diyorlar. Tam 1 sene sonra ortaya çıktı çoğu dairede bu sorunun aynisi olduğu. Ama duştan sıcak su gelmeden de gayet mutlular demek ki! Hiç umurlarında değil.
Lütfen aranızda bu derdi yaşayıp da çözmüş birisi olsun ışık tutsun bize
Hamilelikte gerçekten büyük bir eziyet. Bebeğime zarar gelir korkusuyla iyice gerilip tedirginim. Bir çözümünü bilen varsa umutla bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler

Binadakiler garip garip tipler. Sorduğunuzda yoo bizimki çok iyi diyorlar. Tam 1 sene sonra ortaya çıktı çoğu dairede bu sorunun aynisi olduğu. Ama duştan sıcak su gelmeden de gayet mutlular demek ki! Hiç umurlarında değil.
Lütfen aranızda bu derdi yaşayıp da çözmüş birisi olsun ışık tutsun bize