Çözümü bilen varsa lütfen yazsin

Ufff bende de var bu
Bende kalkali iki saat oldu
Ama ben gec yatiyorum sabaha karsi 7 SAAT uyuyup kalkiyorum
Sorunumuz tembellik
Bi sure erken yatin
Her gun kendinize bunu bunu yapmam lazim diye direktif verin
Sabah sanki cok onemli bi isiniz varmis gibi saatinizi kurun ve kalkin
Sanki hic bi seye yetisemiyormussunuz gibi hizli hareket edin
Ben 12 1 gibi yatıyorum gece..veya bazen 3 gibi falan ama kaçta yatarsam yatayim durum ayni

Bende de var bu hal ve demir eksikliğim epey ileri düzeydeydi.. uykuyla birlikte bolca halsiz ve yorgunum.. 10 saat uyusam bile kalktığımda yorgunum.. bu defa vitamin de istiycem doktorumdan..

Siz de bi kan değerlerinize baktırın.. dahiliyeye gidin detaylıca muayene etsinler sizi..

Erken kalkmanın zevkine bir varsanız bir daha vazgeçemezsiniz akşamdan plan yapın yarın şunları yapıcam diye sabah eşinizi gönderin kendinize bir türk kahvesi yapın için mis gibi sonra uyku filan kalmaz zaten günün tadını çıkarırsınız

Bende de var bu hal ve demir eksikliğim epey ileri düzeydeydi.. uykuyla birlikte bolca halsiz ve yorgunum.. 10 saat uyusam bile kalktığımda yorgunum.. bu defa vitamin de istiycem doktorumdan..

Siz de bi kan değerlerinize baktırın.. dahiliyeye gidin detaylıca muayene etsinler sizi..
Tekrar gitmem lazım galiba

Erken kalkmanın zevkine bir varsanız bir daha vazgeçemezsiniz akşamdan plan yapın yarın şunları yapıcam diye sabah eşinizi gönderin kendinize bir türk kahvesi yapın için mis gibi sonra uyku filan kalmaz zaten günün tadını çıkarırsınız
Aynen herkes igle söylüyor bakiyrm çevremdekilere benim uzandığım saatte millet gezmeye gidiyor :)

Aynen herkes igle söylüyor bakiyrm çevremdekilere benim uzandığım saatte millet gezmeye gidiyor :)
bu kadar uyuyunca gün hemen bitmiyor mu ne bilim kendimi bildim bileli hep 6 da kalkarım kurulmuş saat gibi beni de uyumak hasta eder kendinizi hasta hissetmiyor musunuz

Arkadaşların belirttiklerine ek olarak TSH testi de yaptırın. Hipotroid de halsiz yapar, ciddi uykuya neden olur.

bu kadar uyuyunca gün hemen bitmiyor mu ne bilim kendimi bildim bileli hep 6 da kalkarım kurulmuş saat gibi beni de uyumak hasta eder kendinizi hasta hissetmiyor musunuz
Hissediyorum hatta uyku metobolizmayı yavaşlattığı için kiloda veremiyrm..suan basim çatlıyor mesela

Hissediyorum hatta uyku metobolizmayı yavaşlattığı için kiloda veremiyrm..suan basim çatlıyor mesela
Fazla uyumanızdan kaynaklanıyor vücudun saatini bozduğunuz için oluyor bunlar zorlayın kendinizi eşinizi gönderirken sizde markete gidin sırf ayılmak için zaten yataktan bir süre ayrı kalınca yatmak istemezsiniz yada eşiniz giderken yatağınızı toplayın tv açın oyalanın ayılana kadar

Ben de bu durumda yalnızca benim sanıyordum :( Çalıştığım için hafta içi zaten erken kalkıyorum.Ama haftasonu ve çalışmadığım zamanlar 12 ye kadar uyumak istiyorum..
Hele bir ara işsizken gece yatmıyodum sabahlıyodum akşama kadar uyuyordum :(

Al benden de o kadar. 24 saat uyusam gıkım çıkmaz. Uykuyu çok seviyorum evet ama bende halsizlik var. Doktora gitmedim ama kesin demir eksikliği, kansızlık vardır. Büyük ihtimal sizde de bu eksiklerden olabilir. Doktora gidip tedavi olabilirsiniz.

kesinlikle kan ve demir eksikliği neden oluyor benim çok düşüktü üstüne hamile kaldım iyice düştü devamlı uyumak istiyordum kan takviyesi ve ilaçlarla düzeldi hamile olduğum halde en fazla 8-9 saat uyuyorum su an bence önlemini al ben hiç önemsemedim hamile kalmasam yine önemsemezdim sanırım çok uyuşuk oluor insan hiç bir şeye enerji kalmıyor

Fazla uyumanızdan kaynaklanıyor vücudun saatini bozduğunuz için oluyor bunlar zorlayın kendinizi eşinizi gönderirken sizde markete gidin sırf ayılmak için zaten yataktan bir süre ayrı kalınca yatmak istemezsiniz yada eşiniz giderken yatağınızı toplayın tv açın oyalanın ayılana kadar
Dediklerinizi denicem mutlaka

Back
X