Daha da abartmasinı istemiyorum bu durumu. Kendi küsen kendi barışıyor su an evde.Yeni evliyken olur böyle seyler.
Zamanla anlarsınız bunların sacma oldugunu.o adım atmiyorsa sen at,incilerin dokulmez ya,erkekler daha inatçı olur
Allah allah..genelde küsturen barıştırmak ister ama,sizinkide değişik ..Daha da abartmasinı istemiyorum bu durumu. Kendi küsen kendi barışıyor su an evde.
Esim 30 küsür yaşında . Daha ne kadar buyuyebilir bilmiyorumBüyümesini bekleyeceksin tek çare bu sanırım. Ergenligide atlatamamis heralde. Ee bide erkekler geç olgunlaşıyor seninkinin oluru bi 20 sene var beklicen artik.
Şükür biz genelde küsmeyiz kavga etmeyiz ama bazen limoni oluruz ben bişey yokmuş gibi davranırım sarılırım şırnaşırım veya eşimde öyle yapar kısacası ben küs kalamam.
Eşim aslında kalır ama sayemde o da alıştı galibaküs kalmak çok saçma zaten sanki ölümsüzüz de bide küsüp zamanımızı somurtarak geçiriyoruz
22 yaşındayım.Bence farkli cozum deneyin yoksa bu is boyle uzaar gider sonrada iletisime gecmedikce konusmadikca cozumlemedikce sıkılırsınız birbirinizden.
Mesela konu cok buyuk degilse gidin gonlunu alin abartmadan. Bi kere alttan almayla bisi olmaz o senin kocan. Oda elbet anlicaktirki senin kustugun zamanlardada o gelip gonlunu alacaktir. Yani simarmaz sen gonlunu aldin diye tersine sevinir. Sizde sevinirsiniz o gonlunuzu alsa demi.
-Sizin yasiniz kac?
Evet durum bu :/Olgunlaşmadan koparmışsınız dalından.
Alerji yapmış bu yüzden.
O küsüyor diye sizde küsüyorsunuz o çabalamıyor diye sizde çabalamıyorsunuz, üzüm üzüme baka baka hesabı.
Kesinlikle tek çözüm iletisim..Konuşarak,dinleyerek ve empati yaparak çözebilirsiniz.Biraz siz taviz vereceksiniz biraz o verecek.Tüm ikili ilişkilerdeki sorunların tek çözüm yolu bu bence.
Annemle babam 28 senelik evliler babam aynı değişen hiçbirşey olmamışYeni evliyken olur böyle seyler.
Zamanla anlarsınız bunların sacma oldugunu.o adım atmiyorsa sen at,incilerin dokulmez ya,erkekler daha inatçı olur
22 yaşındayım.
Gönlümü alsa sevinmem mi tabii ki sevinirim.
Alttan aldığım da olmuştu bi kere uzun bi kuslük sonrası gidip sarılmıştım. O da genelde yatakta sarılır oyle barisiriz. ama diger türlü bi çabası olmuyor. Bilmem vazgeçer mi bu huyundan ben surekli alttan alsam :/
Öyle kırmak demiyelimde didişmek diyelim bazen didişiriz birbirimize iki laf söyleriz susarız ben özellikle yüzyüze tartışmıyorum susuyorum eşimde susuyor.Eşiniz kırdığında, kizdirdiginda tepkiniz ne oluyor gerçekten merak ettim
Yazmayı deneyin o halde.Yazarken kendinizi daha iyi ifade edersiniz.Kesinlikle tek çözüm iletisim..
Ama beni kırdığı zaman konusmak gelmiyor icimden kendimi kapatıyorum. O da onu anlamadığımı düşündüğü icin konuşmuyor benimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?