Çözümü var mı bu durumun

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Kocam istediği bir sey olmayınca triplere giriyor gerekmedikçe konuşmuyor benimle gunlerdir falan.. hic te gidip sormuyorum ne oldu diye. Esimin bu davranışını pekiştirecek bir sey yapmıyorum yani. Ama o vazgeçmiyor huyundan. Günlerce sormayacağımı da bilse yine de vazgecmiyor bu huyundan. Ben küsünce de o gelmez. Aksine once agresiflesir küstügüm icin sonra kendi halinde sakin sakin takılır. Ben de gerekmedikçe konusmuyorum küstüğü zaman bir sey sorarsa cevap veririm. Ya da arada bir şeyler sorarım. Yeni evliyiz bu arada.

Yani küstüğü zaman bi cabam olmuyor çünkü o da beni kırdığı zaman gelip ne oldu demiyor. Bu durumların çözümü var mı? Kendi halimizde takılmaya devam mı edelim?

Yeni evliyken olur böyle seyler.
Zamanla anlarsınız bunların sacma oldugunu.o adım atmiyorsa sen at,incilerin dokulmez ya,erkekler daha inatçı olur

Şükür biz genelde küsmeyiz kavga etmeyiz ama bazen limoni oluruz ben bişey yokmuş gibi davranırım sarılırım şırnaşırım veya eşimde öyle yapar kısacası ben küs kalamam.
Eşim aslında kalır ama sayemde o da alıştı galiba küs kalmak çok saçma zaten sanki ölümsüzüz de bide küsüp zamanımızı somurtarak geçiriyoruz

Konuşarak,dinleyerek ve empati yaparak çözebilirsiniz.Biraz siz taviz vereceksiniz biraz o verecek.Tüm ikili ilişkilerdeki sorunların tek çözüm yolu bu bence.

Bence farkli cozum deneyin yoksa bu is boyle uzaar gider sonrada iletisime gecmedikce konusmadikca cozumlemedikce sıkılırsınız birbirinizden.

Mesela konu cok buyuk degilse gidin gonlunu alin abartmadan. Bi kere alttan almayla bisi olmaz o senin kocan. Oda elbet anlicaktirki senin kustugun zamanlardada o gelip gonlunu alacaktir. Yani simarmaz sen gonlunu aldin diye tersine sevinir. Sizde sevinirsiniz o gonlunuzu alsa demi.

-Sizin yasiniz kac?

Eşiniz kırdığında, kizdirdiginda tepkiniz ne oluyor gerçekten merak ettim

22 yaşındayım.
Gönlümü alsa sevinmem mi tabii ki sevinirim.
Alttan aldığım da olmuştu bi kere uzun bi kuslük sonrası gidip sarılmıştım. O da genelde yatakta sarılır oyle barisiriz. ama diger türlü bi çabası olmuyor. Bilmem vazgeçer mi bu huyundan ben surekli alttan alsam :/

Konuşarak,dinleyerek ve empati yaparak çözebilirsiniz.Biraz siz taviz vereceksiniz biraz o verecek.Tüm ikili ilişkilerdeki sorunların tek çözüm yolu bu bence.
Kesinlikle tek çözüm iletisim..
Ama beni kırdığı zaman konusmak gelmiyor icimden kendimi kapatıyorum. O da onu anlamadığımı düşündüğü icin konuşmuyor benimle.

Maalesef erkekler hiç büyümüyor tatlım. Eşim küstüğü zaman 15 gün, bir ay küserdi. Kendi kabahati olduğu halde bile, gönül alma, barışma çabasına girmezdi. Ben konuşmaya, çözüm bulmaya çalıştıkça beni görmezden gelirdi. Sinir krizlerine gire gire zamanla akışına bıraktım. Elbette düzeliyor birşeyler. Akışına bırak. Genelde erkekler ailesindeki baba karakterini rol alıyor. Mutluluklar dilerim.

Canim heryerde sarilsana sadece yatakta sarilma neymis. Icinden geldigi an unutup sarilcaksin gonlunu alcaksin. Surekli alttan alma cnm.
Ifade ediyormusun peki kocana kirildiginda kustugunde neden bana hic sarilmiyosun felan diyomusun?

Bu arada cok gencsin. Acaba biraz fazla inatmi yapiyosun yada fazla tripmi yapiyosun..? Severekmi evlendiniz?

Eşiniz kırdığında, kizdirdiginda tepkiniz ne oluyor gerçekten merak ettim
Öyle kırmak demiyelimde didişmek diyelim bazen didişiriz birbirimize iki laf söyleriz susarız ben özellikle yüzyüze tartışmıyorum susuyorum eşimde susuyor.
Sonra ufak ufak konuşmalar derken unutup gidiyoruz.
Bazen çok kızgınsam iş yapıyorum kendimi oyalıyorum eşimde tv izliyor ama dediğim gibi uzatmıyoruz biz, eşim konuşsun konuşmasın ben konuşurum

Niye küsüyorsunuz birbirinize bu çok çocukça değil mi ya tartışın herkes istediğini söylesin içini döksün konu kapansın şahsen bizde öyledir.

Kesinlikle tek çözüm iletisim..
Ama beni kırdığı zaman konusmak gelmiyor icimden kendimi kapatıyorum. O da onu anlamadığımı düşündüğü icin konuşmuyor benimle.
Yazmayı deneyin o halde.Yazarken kendinizi daha iyi ifade edersiniz.
Yeni evliliklerde karakter çatışmaları olur.Zamanla birbirinizi daha iyi tanırsınız, sorunlarınız da azalır ama önemli olan evliliğin en kritik dönemi olan ilk yılları en az hasarla atlatabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…