crınone%8 kullananlar

meliha20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
280
170
53
39
Arkadaşlar merhaba . Ben daha önce bir düşük yaşadım şimdi Allahın izniyle tekrar hamileyim .drum bana artık daha dikkatli olucaz deyip crınone jel verdi sadece geceleri kullanan varmı ve kullanıp neler yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim

Ben hamileligimin başında 45 gün kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım şükür . Benim progestan seviyem sınırda ydi doktor o yüzden verdi.

Benim sınırda falan diye bişey demedi .sadece 5 ay önce düşük yaptığım için önce progestan hapı vercekti bu daha etkili olacağını söyledi 12 haftalık olana kadar kullanıcaz dedi duymamıştım daha önceden kimsede merak ettim ..

Canim hayirli olsun bebegin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben kullandim bu jeli. Belki tam bilgi alamamissindir soyleyeyim, yaptiktan sonra 5 dk uzan, sonra kalk evin icinde 15-20 dakika yuru.jelin faydasini gostermesi icin iyi emilmesi gerekli bu da hareketle olur. Buna ragmen ufak birikmelerle cikanlar olacaktir merak etme vucut yeteri kadarini alir insallah...Guzel gunlerin olsun

Çok teşekkür ederim canım allah inş kucağıma almayı nasip eder.dr bana bişey demedi gece kullan sadece dedi .internette araştırdım çok kullanan var ama farklı farklı yan etkisini falan gördünmü.kanama gibi etki gören olmuş ben tekrar kaybetmekten korkuyorum

Gonlunu ferah tut canim, ben tup bebek tedavisi gordum bu surecte kullandim. Tedaviden dolayi yan etkilerim vardi ama direk jele bagladigim biseyi soyleyemem. Ama kanamam olmadi jelden dolayi. Dedigim gibi uygula rahimdeki kan akisi artsin emsin jeli, kasma kendinide alisirsin zaten bi sure sonra. Kanama gibi sorun yasayacagini sanmiyorum

İnşallah artık bebeğimi kucağıma alırım zor bi süreçten geçicez sanırım sınumuz güzel olur inşallah.sizin dediğiniz gibi uygulayayım bundan sonra ben gece 11 de aldım dün ilkini hep aynı saatte almam gerekiyomu

İnşallah hemen haber veririm büyük sevinçle 5 ayı atlatınca sorun kalmaz heralde :)
Ah bir bilsem canim. Kelin ilaci olsa basina surermis misali henuz bebegim yok malesef, kimyasal gebelik oldu benimkisi, artti artti vee dustu degerim. Sevincim kisa surdu yani.. senide anliyorum onceki gebeliginden dolayi ister istemez tedirginsin. Dr.unla konus canim. Bu arada bana hemsire yatma saatinden 2 saat once yapki dagilsin jel demisti. Dedigim gibi hareket et yayilsin. 15- 20 dakka oynasa bisey olmaz kanimca.

Üzüldüm canım ALlahım sanada nasip eder inş sağlıklı bi bebek hangi şehirdesin ? Dikkat edicem fazla hareket etmicem doğana kadar

Amin canim cumlemize insallah, istanbuldayim ben, sen nerdesin? Onceki dusugun neden olmustu? Yasin kac?
Denizlideyim bende 28 yaşındayım . İlk düşüğüm baştan beri düşük tehlikesi vardı ara ara kanamam geliyodu sonra 4cü aya girdiğimde bi gece kasıklarıma ağrı girdi evde düştü doktor ya rahim ağzı genişliğinden yada enfeksiyondan dedi.hap falan kullanıyodum ama işte böyle oldu

Allah bir daha yasatmasin insallah canim. Saglikli olmayan bebekler dusermis ne yapalim cok aci ama cok sukurki yeniden bu guzel duyguyu tatmak nasip olmus, sonu guzel olsun insallah. Bende 32 yim nasip kismet artik. Dikkat et bu hamileliginde canim, yorma kendini

Amin canım inşallah bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün Allahım ..Daha öncede yormamıştım sadece yürüyüş yapmıştum şimdi evden dışarı çıkmicam :)

Amin canım inşallah bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün Allahım ..Daha öncede yormamıştım sadece yürüyüş yapmıştum şimdi evden dışarı çıkmicam :)
Rabbim ol dedikten sonra hicbisey engel degil. Biz ne kadar pimpiriklensekte olacak oluyor isteyuruyus iyidir yorulmadan devam et canim

Aynen dediğin gibi :) içim biraz daha rahat artık teşekkürler herşey için
Rica ederim canim ne demek yardimim dokunduysa.. bende cok arastirdim jeli kullanacagim zaman burada insallah bikac ay sonra guzel haberlerle konusuruz yine, arada yaz merak ederim surecini Kendine iyi bak canim

Rica ederim canim ne demek yardimim dokunduysa.. bende cok arastirdim jeli kullanacagim zaman burada insallah bikac ay sonra guzel haberlerle konusuruz yine, arada yaz merak ederim surecini Kendine iyi bak canim
Tamam canım yazarım inş güzel haberleri :) 4 haziranda kalp atışlarını dinlicez nasipse :) sende dikkat et kendine senden güzel haberleri duyarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…