Canim hayirli olsun bebegin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben kullandim bu jeli. Belki tam bilgi alamamissindir soyleyeyim, yaptiktan sonra 5 dk uzan, sonra kalk evin icinde 15-20 dakika yuru.jelin faydasini gostermesi icin iyi emilmesi gerekli bu da hareketle olur. Buna ragmen ufak birikmelerle cikanlar olacaktir merak etme vucut yeteri kadarini alir insallah...Guzel gunlerin olsunArkadaşlar merhaba . Ben daha önce bir düşük yaşadım şimdi Allahın izniyle tekrar hamileyim .drum bana artık daha dikkatli olucaz deyip crınone jel verdi sadece geceleri kullanan varmı ve kullanıp neler yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim
Gonlunu ferah tut canim, ben tup bebek tedavisi gordum bu surecte kullandim. Tedaviden dolayi yan etkilerim vardi ama direk jele bagladigim biseyi soyleyemem. Ama kanamam olmadi jelden dolayi. Dedigim gibi uygula rahimdeki kan akisi artsin emsin jeli, kasma kendinide alisirsin zaten bi sure sonra. Kanama gibi sorun yasayacagini sanmiyorumÇok teşekkür ederim canım allah inş kucağıma almayı nasip eder.dr bana bişey demedi gece kullan sadece dedi .internette araştırdım çok kullanan var ama farklı farklı yan etkisini falan gördünmü.kanama gibi etki gören olmuş ben tekrar kaybetmekten korkuyorum
İnşallah hemen haber veririm büyük sevinçle 5 ayı atlatınca sorun kalmaz heralde :)Bide ayni saate yapmaya dikkat et, hadi bakalim ilerleyen zamanlarda saglikli haberlerini alalim insallah
Ah bir bilsem canim. Kelin ilaci olsa basina surermis misaliİnşallah hemen haber veririm büyük sevinçle 5 ayı atlatınca sorun kalmaz heralde :)
Üzüldüm canım ALlahım sanada nasip eder inş sağlıklı bi bebek hangi şehirdesin ? Dikkat edicem fazla hareket etmicem doğana kadarAh bir bilsem canim. Kelin ilaci olsa basina surermis misalihenuz bebegim yok malesef, kimyasal gebelik oldu benimkisi, artti artti vee dustu degerim. Sevincim kisa surdu yani.. senide anliyorum onceki gebeliginden dolayi ister istemez tedirginsin. Dr.unla konus canim. Bu arada bana hemsire yatma saatinden 2 saat once yapki dagilsin jel demisti. Dedigim gibi hareket et yayilsin. 15- 20 dakka oynasa bisey olmaz kanimca.
Amin canim cumlemize insallah, istanbuldayim ben, sen nerdesin? Onceki dusugun neden olmustu? Yasin kac?Üzüldüm canım ALlahım sanada nasip eder inş sağlıklı bi bebek hangi şehirdesin ? Dikkat edicem fazla hareket etmicem doğana kadar
Denizlideyim bende 28 yaşındayım . İlk düşüğüm baştan beri düşük tehlikesi vardı ara ara kanamam geliyodu sonra 4cü aya girdiğimde bi gece kasıklarıma ağrı girdi evde düştüAmin canim cumlemize insallah, istanbuldayim ben, sen nerdesin? Onceki dusugun neden olmustu? Yasin kac?
Allah bir daha yasatmasin insallah canim. Saglikli olmayan bebekler dusermis ne yapalim cok aci ama cok sukurki yeniden bu guzel duyguyu tatmak nasip olmus, sonu guzel olsun insallah. Bende 32 yim nasip kismet artik. Dikkat et bu hamileliginde canim, yorma kendiniDenizlideyim bende 28 yaşındayım . İlk düşüğüm baştan dusuk tehlikesi vardı ara ara kanamam geliyodu sonra 4cü aya girdiğimde bi gece kasıklarıma ağrı girdi evde düştüdoktor ya rahim ağzı genişliğinden yada enfeksiyondan dedi.hap falan kullanıyodum ama işte böyle oldu
Amin canım inşallah bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün Allahım ..Daha öncede yormamıştım sadece yürüyüş yapmıştum şimdi evden dışarı çıkmicam :)Allah bir daha yasatmasin insallah canim. Saglikli olmayan bebekler dusermis ne yapalim cok aci ama cok sukurki yeniden bu guzel duyguyu tatmak nasip olmus, sonu guzel olsun insallah. Bende 32 yim nasip kismet artik. Dikkat et bu hamileliginde canim, yorma kendini
Rabbim ol dedikten sonra hicbisey engel degil. Biz ne kadar pimpiriklensekte olacak oluyor isteAmin canım inşallah bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün Allahım ..Daha öncede yormamıştım sadece yürüyüş yapmıştum şimdi evden dışarı çıkmicam :)
Aynen dediğin gibi :) içim biraz daha rahat artık teşekkürler herşey içinRabbim ol dedikten sonra hicbisey engel degil. Biz ne kadar pimpiriklensekte olacak oluyor isteyuruyus iyidir yorulmadan devam et canim
Rica ederim canim ne demek yardimim dokunduysa.. bende cok arastirdim jeli kullanacagim zaman buradaAynen dediğin gibi :) içim biraz daha rahat artık teşekkürler herşey için
Tamam canım yazarım inş güzel haberleri :) 4 haziranda kalp atışlarını dinlicez nasipse :) sende dikkat et kendine senden güzel haberleri duyarız inşallahRica ederim canim ne demek yardimim dokunduysa.. bende cok arastirdim jeli kullanacagim zaman buradainsallah bikac ay sonra guzel haberlerle konusuruz yine, arada yaz merak ederim surecini Kendine iyi bak canim
Insallah canim yazicam guzel haberim olursaTamam canım yazarım inş güzel haberleri :) 4 haziranda kalp atışlarını dinlicez nasipse :) sende dikkat et kendine senden güzel haberleri duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?