- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
merhabalar,Kizlar asilamanin 2inci gununden sonra bitmeyen ama ara ara hafifleten kasık ağrılarım ve 2 gündür başlayan bel ağrım var kasık ağrım özellikle jeli kullandıktan sonra oluyor bacaklarıma vuruyor ağrısı rahat uyuyamıyorum bile sizde de bu ağrılar oluyor mu yoksa doktoruma gideceğim 1 saatlik uzaklıkta olduğu icin hemen gitme fırsatım olmadi (asılamamin 7inci gunu )
Canım bende de bir etki yapmamışti. Ama bu şikayetleri yaşayan arkadaşlar var. Gebelik belirtisi demeniz için biraz erken.Kizlar asilamanin 2inci gununden sonra bitmeyen ama ara ara hafifleten kasık ağrılarım ve 2 gündür başlayan bel ağrım var kasık ağrım özellikle jeli kullandıktan sonra oluyor bacaklarıma vuruyor ağrısı rahat uyuyamıyorum bile sizde de bu ağrılar oluyor mu yoksa doktoruma gideceğim 1 saatlik uzaklıkta olduğu icin hemen gitme fırsatım olmadi (asılamamin 7inci gunu )
Yok kuzum gebelik diye düşünmüyorum cunku ilacı yaptıktan sonra oluyor ağrım ilk başlarda surekli vardi ama artik sadece ilaçtan sonra ağrıyor yan etkilerine baktim da bende bir kaci var demek ki normal bir durumCanım bende de bir etki yapmamışti. Ama bu şikayetleri yaşayan arkadaşlar var. Gebelik belirtisi demeniz için biraz erken.
Bende asilamadan sonra crinone jeli kullandim benimde kasiklarimda agrilar oluyordu acaba belirtimi diye dusunup durdum ama tutmadi benim asilamam insallah seninki tutar canim stres yapma normaldir bence bu agrilar sen icini ferah tut insallah bebegin sana tutunur canimKizlar asilamanin 2inci gununden sonra bitmeyen ama ara ara hafifleten kasık ağrılarım ve 2 gündür başlayan bel ağrım var kasık ağrım özellikle jeli kullandıktan sonra oluyor bacaklarıma vuruyor ağrısı rahat uyuyamıyorum bile sizde de bu ağrılar oluyor mu yoksa doktoruma gideceğim 1 saatlik uzaklıkta olduğu icin hemen gitme fırsatım olmadi (asılamamin 7inci gunu )
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim canim suan pek ağrım yok gibi cuma belli olacak ALLAH izin ederseBende asilamadan sonra crinone jeli kullandim benimde kasiklarimda agrilar oluyordu acaba belirtimi diye dusunup durdum ama tutmadi benim asilamam insallah seninki tutar canim stres yapma normaldir bence bu agrilar sen icini ferah tut insallah bebegin sana tutunur canim
Insallah canim guzel haberlerini bizle paylasirsinGuzel dileklerin icin teşekkür ederim canim suan pek ağrım yok gibi cuma belli olacak ALLAH izin ederse
Inşallah canim paylaşırımInsallah canim guzel haberlerini bizle paylasirsin
Canım sonucun ne oldu inş hamile kalmissindir suan bnde aynı ağrıları yaşıyorum asilmamin 4. günü bugün hayirlisiyla inş bnde hamile kalirimInşallah canim paylaşırım
Maalsef negatifti canim sonucum ama senin insallah pozitif olurCanım sonucun ne oldu inş hamile kalmissindir suan bnde aynı ağrıları yaşıyorum asilmamin 4. günü bugün hayirlisiyla inş bnde hamile kalirim
İnş cnm sagol allah razı olsun korkuyorum baya hayırlısı olsun bakalimMaalsef negatifti canim sonucum ama senin insallah pozitif olur
:) hayirli sonuçlar bekliyorum canim sendenİnş cnm sagol allah razı olsun korkuyorum baya hayırlısı olsun bakalim
Canim sonucun nedir:) hayirli sonuçlar bekliyorum canim senden
Negatifti canım o zaman sonucum ama mart ayında tüp bebekle oldu :)Canim sonucun nedir
Oyy masallahhh subhanallahhh cok sevindim hayirli olsun dogsumu yoksa hamilemisinizNegatifti canım o zaman sonucum ama mart ayında tüp bebekle oldu :)
Saol canım doğmadı bekliyoruz bakalım aralık ilk haftası gibi doğum :)Oyy masallahhh subhanallahhh cok sevindim hayirli olsun dogsumu yoksa hamilemisiniz
Masallah canm yaa bende. Ilk haftasi asilama sonucu ogrencem insalah ikimizde gulerizSaol canım doğmadı bekliyoruz bakalım aralık ilk haftası gibi doğum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?