Crinone Jel SGK tarafından karşılanır mı

OkilaRud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
113
128
103
Balıkesir
Arkadaşlar merhaba,
Crinone Jeli sgk ödüyor mu? Ama raporum falan yok normal kadın doğuma gitsem yazdırsam devlet öder mi? İlacım azalmak üzere de..

Burdaki bir arkadaş yazdırdığını söylemişti denemekte fayda var yazdırınca 20 tl ye aldığını yazmıştı

Arkadaşlar merhaba,
Crinone Jeli sgk ödüyor mu? Ama raporum falan yok normal kadın doğuma gitsem yazdırsam devlet öder mi? İlacım azalmak üzere de..
Yaziyooo canim..aile hekimide yaziyo hatta.ama bazilari ariza cikarabiliyomus ins seninki cikarmaz. Ben almistim

Arkadaşlar merhaba,
aile hekimine yazdır 2x1 yazsın 4 kutuyu birden karşılıyor devlet

Arkadaşlar merhaba;
Crinone vajinal jel ile ilgili son ve net bilgiyi iletmek istiyorum. Kafa karışıklığı olmasın çünkü aile hekimim ile bu yüzden tartıştım.
Ben özel bir sağlık kuruluşunda tüp bebek yaptırıyorum öncelikle onu belirteyim.
Alo 170 den bugün aldığım bilgiye göre crinone jel sgk tarafından karşılanıyor. Ancak aile hekiminin yazabilmesi için rapor olması gerekiyor. Raporsuz yazılamıyor.
Rapor içinse yataklı ve doğumhanesi bulunan bir devlet hastanesinden rapor çıkarmak gerekiyormuş. Bunuda Beşiktaş Sait Çifçi Devlet Hastanesi Kadın Doğum Bölüm hemşiresinden öğrendim. Onlar da yatak ve doğumhane olmadığı için rapor çıkaramıyormuşuz.
Bilginize aile hekiminiz ile forumlarda okudum ilacı yazıyorsunuz alanlar var diye benim gibi boşuna kavga etmeyin.
Sgk bu jeli raporsuz aile hekimine yazdırmıyor.

Arkadaşlar merhaba;
Crinone vajinal jel ile ilgili son ve net bilgiyi iletmek istiyorum. Kafa karışıklığı olmasın çünkü aile hekimim ile bu yüzden tartıştım.
Ben özel bir sağlık kuruluşunda tüp bebek yaptırıyorum öncelikle onu belirteyim.
Alo 170 den bugün aldığım bilgiye göre crinone jel sgk tarafından karşılanıyor. Ancak aile hekiminin yazabilmesi için rapor olması gerekiyor. Raporsuz yazılamıyor.
Rapor içinse yataklı ve doğumhanesi bulunan bir devlet hastanesinden rapor çıkarmak gerekiyormuş. Bunuda Beşiktaş Sait Çifçi Devlet Hastanesi Kadın Doğum Bölüm hemşiresinden öğrendim. Onlar da yatak ve doğumhane olmadığı için rapor çıkaramıyormuşuz.
Bilginize aile hekiminiz ile forumlarda okudum ilacı yazıyorsunuz alanlar var diye benim gibi boşuna kavga etmeyin.
Sgk bu jeli raporsuz aile hekimine yazdırmıyor.
tesekkurler sizin yazinizi okuduktan sonra bende ayrintilari ogrendim ve simdi raporum var 1 yillik. 3kutu aldim raporlattiktan sonra. allah yardimcimiz ilsun,,

Rapor almak zor oldumu peki ben çalıştığım için rapor alamadım uğraşamadım
devlete gittim once kadin dogumdaki doktor yasak oldugunu ve kisise olarak rapor vermedigini soyledi, ozel bi hastaneyide bir gun onceden arayip rapor bolumunden sormustum crinone jel icin rapor verip vermediklerini veriyoruz dediler. ozeldeki bayan doktor hic sorun etmeden verdi raporu hatta ben gunde 2kez kullanmama ragmen tup bebek deyince sana zor olmasin gunde 3gibi yaziyorum dedi ve her seferinde 3kutu alacagim. ozelde zor olmuyo yani. bence sende cikarttir cunku cok pahali bir ilac.

AA özelinki kabul oluyorsa heemn halledim o zaman devlet uğraştırı diye korktum ben
oluyo bana 3tane yazdi ozeldeki dr eczaneden ucunu aldim 50tl ilac yuzdesi odedim. artik raporumla gidip aile hekimine 27ekimde yazdirabiliyorum sonraki ucu. yalniz gidecegin ozel hastaneyi ara rapor bolumunu baglattir sor crinone jele rapor veriyo musunuz diye. cunku turkiyede herkes kafasina buyruk is yapiyo. isini garantiye almis olursun.

oluyo bana 3tane yazdi ozeldeki dr eczaneden ucunu aldim 50tl ilac yuzdesi odedim. artik raporumla gidip aile hekimine 27ekimde yazdirabiliyorum sonraki ucu. yalniz gidecegin ozel hastaneyi ara rapor bolumunu baglattir sor crinone jele rapor veriyo musunuz diye. cunku turkiyede herkes kafasina buyruk is yapiyo. isini garantiye almis olursun.
teşekkür ederim hemen soracağım hastaneye

Kızlar sağlık ocakları ve kadın dogumcular yaziyor ben 2 kutu aldım bugün. Rapora felan gerek yok

Back
X