Crinone Jel SGK tarafından karşılanır mı

Çok şükür bizi anlayan insanlar çıktı arkadaşım.
aynen yaa :) canim sen tedavi asamasinda isin? h3amile kalirsam yazmissin allahim ins. saglicakli bir an evvel nasip eder. benim 2yildir olmuyodu ist.da bulent baysal florance nighting galeda yaptirdim pazar gunu hamile oldugumu ogrendim. ay sonunda kontrolum var ins.

aynen yaa :) canim sen tedavi asamasinda isin? h3amile kalirsam yazmissin allahim ins. saglicakli bir an evvel nasip eder. benim 2yildir olmuyodu ist.da bulent baysal florance nighting galeda yaptirdim pazar gunu hamile oldugumu ogrendim. ay sonunda kontrolum var ins.
Ayy çok sevindim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşAllah bende İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr. Çağdaş Aslana gidiyorum. İlk transferim tuttu 6 haftalıkken düşük oldu. 2.transferimde ateşim çıktı transfer iptal oldu. bu ay sonu tekrar transferim yapılacak kısmetse inşAllah tutar da sağlıkla kucağıma alırım.

Ayy çok sevindim canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin inşAllah bende İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr. Çağdaş Aslana gidiyorum. İlk transferim tuttu 6 haftalıkken düşük oldu. 2.transferimde ateşim çıktı transfer iptal oldu. bu ay sonu tekrar transferim yapılacak kısmetse inşAllah tutar da sağlıkla kucağıma alırım.
anladim canim benim. ins. sende bu sefer olur ve saglicakla kucagina alirsin. cok guzel bi duygu ya allahim isteyen herkese nasip etsin.

Raporlu olduğum halde devletteki doktor yazmadı o anda gebelik yoktu diye raporum var dedim git raporu çıkaran dr yazsın dedi. bende o yüzden raporum olduğu için aile hekimimi deneyeyim dedim yazdı dediğim gibi raporsuz yazılmıyor insanları buradan yanlış yönlendirmesinler SGK tek bir sistemdir orada geçiyor burada geçmiyor diye bişey olmaz
Aynen doktorlar bazen yazmak istemiyor olabilir. Başka doktor denenebilir.

Aile hekimleri hala yazıyor mu bu jeli yoksa kadın Doğum doktoruna mı gitmek lazım

Evet karşılanır ama bu kadın dogumcudan yazdirsaniz ucuz olur sağlık ocağına gittiğimde fiyat farkı vardı yani yazdurmayin orda

Evet karşılanır ama bu kadın dogumcudan yazdirsaniz ucuz olur sağlık ocabenğına gittiğimde fiyat farkı vardı yani yazdurmayin orda
ben ozel hastanede rapor cikarttim kadin doguma ayni zamanda kadin 3tane yazdi eczaneye 50tl fark odedim. benim aile hekimi yazdiginda almisligim yok sgk odemedi 108 tl para cikti. ben raporla alicam artik, kadin dogumcunun yazdiginada 50tl odedim valla herkes bisey soyluyo he r eczane kafasina gore sanirim :D

ben ozel hastanede rapor cikarttim kadin doguma ayni zamanda kadin 3tane yazdi eczaneye 50tl fark odedim. benim aile hekimi yazdiginda almisligim yok sgk odemedi 108 tl para cikti. ben raporla alicam artik, kadin dogumcunun yazdiginada 50tl odedim valla herkes bisey soyluyo he r eczane kafasina gore sanirim :KK70:
Yok valla sağlık ocağı yazınca fiyat pahli oluyor ama kadın dogumcu yazınca ucuz ben 3 dafa tüp bebek denedim ondan tecrübeli tüm:)

Kızlar
Gecen hafta bu ilacı yazdırdım
İlacım bitti 10 gün sonunda

Yeniden yazdırmam gerekecek ama ücretin bir kısımını ödemem için 10 gün daha beklemem gerekiyormuş

Bunun bir yolu yok mu
Yani 10 günlük kullanımı olan ilaca neden 20 gün sonda yazdırma hakkı veriliyor

Kızlar
Gecen hafta bu ilacı yazdırdım
İlacım bitti 10 gün sonunda

Yeniden yazdırmam gerekecek ama ücretin bir kısımını ödemem için 10 gün daha beklemem gerekiyormuş

Bunun bir yolu yok mu
Yani 10 günlük kullanımı olan ilaca neden 20 gün sonda yazdırma hakkı veriliyor
o yuzden canim ben rapor cikarttim. eger rapor cikartamiyosan ki cok basit yapabilirsen daha kolay olur senin icin olmuyosada tanidik eczaneden al 10gun sonra yazdirdigini ona saysinlar.

o yuzden canim ben rapor cikarttim. eger rapor cikartamiyosan ki cok basit yapabilirsen daha kolay olur senin icin olmuyosada tanidik eczaneden al 10gun sonra yazdirdigini ona saysinlar.
ama eger ozel hastane varsa yakininda ben 65 tl muayene ucreti odedim tup bebek dedim gunde 3kullaniyomusum gibi yazdi dr. simdi sorun olmuyo. bence git rapor al en kestirme cozum ugrasmiyosun hic.

Bu ilaç
ama eger ozel hastane varsa yakininda ben 65 tl muayene ucreti odedim tup bebek dedim gunde 3kullaniyomusum gibi yazdi dr. simdi sorun olmuyo. bence git rapor al en kestirme cozum ugrasmiyosun hic.
Bu ilaçta rapor geçemiyormuş
Zaten kendi hastanem özel hastane ama ilacın günü 30 unda doluyor
Benim kendi hemşiremin hatası
Günde iki kullandığım seyi 1x1 yazmıs
Sen kac haftalıksın
Günde kac kullanıyorsun ?

Bu ilaç

Bu ilaçta rapor geçemiyormuş
Zaten kendi hastanem özel hastane ama ilacın günü 30 unda doluyor
Benim kendi hemşiremin hatası
Günde iki kullandığım seyi 1x1 yazmıs
Sen kac haftalıksın
Günde kac kullanıyorsun ?
canim sgk ile anlasmasi olan bi ozele yazdit. ben 2hafta once aldim rapotu oluyo yani. bende sabah aksam kullaniyoum. 5+4 teyim. ins. saglikli haberletini aliiriz yavrulatimizin.

Kızlar ben bu sabah idrar yaptıktan sonra
Çok afedersiniz peçete ile kurularken peceteye kum renginde ve kum dokusunda Birseyler geldi

Sizde de oldu mu?
Doktoruma mesaj yaZdım henüz okumadı
Hafif sarımsı pembemsi krem gbi Birseyler hep gelirdi jelle ama bu şekilde ilk oldu.

Kızlar ben bu sabah idrar yaptıktan sonra
Çok afedersiniz peçete ile kurularken peceteye kum renginde ve kum dokusunda Birseyler geldi

Sizde de oldu mu?
Doktoruma mesaj yaZdım henüz okumadı
Hafif sarımsı pembemsi krem gbi Birseyler hep gelirdi jelle ama bu şekilde ilk oldu.
oluyo canim bende de siyahimsi sanki agac kabugu gibi garip seyler geliyo. koyu sari jelin topaklanmis halinin yaninda oda geliyor. bide bende bazen ilerde bi yere dayaniyo gitmiyo her zaman degil 4-5 gunde bir oluyo mu sizdede. birikiyo tikiyo diye dusundum ama?

Back
X