- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
Çok ilginç gerçekten :/ben saglik ocaginda yazdirdim eczaneye geldim ssk odemedi kadin dogumcunun yazmasi gerekiyo dediler. neye gore is yapilar cidden anlamiyorum. bilgi icin sagol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç gerçekten :/ben saglik ocaginda yazdirdim eczaneye geldim ssk odemedi kadin dogumcunun yazmasi gerekiyo dediler. neye gore is yapilar cidden anlamiyorum. bilgi icin sagol.
Benim yeni daha gecen hafta hallettim sistem de degismis olabilit doktorlatdaBen 2017 de aile hekimine yazdırıp almıştım ama sonra sistem değişti mi bilemiyorum
Hayır yazmıyor yazsa da eczane vermiyor. Ben İstanbul Beşiktaş' ta ikamet ediyorum. Aile hekimine kavga dövüş yazdırdım eczane vermedi sistemden ret yedi. Alo Sgk ile görüştüm. Bu bilgiyi de bana onlar verdi. Siz nerede yazdırdınız ve aldınız.Kızlar sağlık ocakları ve kadın dogumcular yaziyor ben 2 kutu aldım bugün. Rapora felan gerek yok
Bende yazdırdım banada eczane vermedi ve bu yaklaşık 4 ay evvel falandı.ben saglik ocaginda yazdirdim eczaneye geldim ssk odemedi kadin dogumcunun yazmasi gerekiyo dediler. neye gore is yapilar cidden anlamiyorum. bilgi icin sagol.
Canım beylikduzunde sağlik ocaginda yazdirdim yalan soylucek degilim hatta 4 kutu yazdi ama ben 2 kutu aldım okadarina ihtiyacım var diyeHayır yazmıyor yazsa da eczane vermiyor. Ben İstanbul Beşiktaş' ta ikamet ediyorum. Aile hekimine kavga dövüş yazdırdım eczane vermedi sistemden ret yedi. Alo Sgk ile görüştüm. Bu bilgiyi de bana onlar verdi. Siz nerede yazdırdınız ve aldınız.
Ben yalan söylüyorsunuz demiyorum. Başıma geleni ve Sgk' dan aldığım bilgiyi söylüyorum.Canım beylikduzunde sağlik ocaginda yazdirdim yalan soylucek degilim hatta 4 kutu yazdi ama ben 2 kutu aldım okadarina ihtiyacım var diye
Gittim eczaneye dediki eczacı kız şansiniza artik karsiliyor sgk
1 sene önce sgk karsilamiyomuş artık karşılıyor ama ben yazdirip aldım daha yeni yalan söylücek değilim
Estrofem ve jeli yazdırdim.
Evet bende alıyorum onu sağlık ocağından benim uyuz aile hekimim 9 kutu falan yazıyor onu bana ama sgk 7 kutu veriyor. kutuda 2 iğne var baya gidiyor :) zaten o kan sulandırıcı iğne (oksapar kullanıyorum) ne uyuz bişidir bütün göbeğim morarıyor.Bu arada ben kan sulandırıcı iğnelerimi de aile hekimine yazdırıp alıyorum bilgisi olmayan varsa söyleyimiki sefer gidip yazdırıp 2 kutu aldım çok iyi oldu bayağa uyguna geliyor
Bende oksapar kullandım o öyle yapıyormuş onun muadili clexane var o daha az morluk ve acı yapıyormuş arkadaşlar tavsiye etti, bir dahaki tedavi de onu alcam. Bi de hemşire iğneyi yaptıktan sonra bi süre elinle bastır dedi o da morarmayo azalttı ciddenEvet bende alıyorum onu sağlık ocağından benim uyuz aile hekimim 9 kutu falan yazıyor onu bana ama sgk 7 kutu veriyor. kutuda 2 iğne var baya gidiyor :) zaten o kan sulandırıcı iğne (oksapar kullanıyorum) ne uyuz bişidir bütün göbeğim morarıyor.
İlk bebeğimi kaybettiğimde okmeydanı ssk kadın doğum aciline gitmek zorunda kaldım gece ultrasonla bakıcaklar bu göbeğinizin hali ne dedi doktor. dedim tüp bebek tedavisi he diyo anladım bende darp sanmıştım![]()
Ben Clexane da kullandım hepsi morartıyo arkadaşım valla. Ama bastırmak işe yarıyor gerçekten onu denedimBende oksapar kullandım o öyle yapıyormuş onun muadili clexane var o daha az morluk ve acı yapıyormuş arkadaşlar tavsiye etti, bir dahaki tedavi de onu alcam. Bi de hemşire iğneyi yaptıktan sonra bi süre elinle bastır dedi o da morarmayo azalttı ciddenbana aile hekimi infertilite tanısı ile yazdı ondan 1 kutu verdi sgk, ikinci kutu için tekrar gidip yazdırdım.
arkadas 2017 den bahsediyo. o koprunun altindan ne sular akmistir o zamandan beri turkiyede aksam sabah tutmuyo hic bisey. su anda verilmiyo ugrasmayin gidin raporlatin daha kolay :) hakkimizda hayirlisi.Bende yazdırdım banada eczane vermedi ve bu yaklaşık 4 ay evvel falandı.
himm iyi o zaman siz yazdirin alin biz raporla halledelim :) onmeli olan o paradan kurtulmak.Canım beylikduzunde sağlik ocaginda yazdirdim yalan soylucek degilim hatta 4 kutu yazdi ama ben 2 kutu aldım okadarina ihtiyacım var diye
Gittim eczaneye dediki eczacı kız şansiniza artik karsiliyor sgk
1 sene önce sgk karsilamiyomuş artık karşılıyor ama ben yazdirip aldım daha yeni yalan söylücek değilim
Estrofem ve jeli yazdırdim.
hahahahha doğru valla akşamdan sabaha kısmı. Yok valla sgk yazmıyor diyo eczane vermiyor diyo ama insanlar biz aldık diyoarkadas 2017 den bahsediyo. o koprunun altindan ne sular akmistir o zamandan beri turkiyede aksam sabah tutmuyo hic bisey. su anda verilmiyo ugrasmayin gidin raporlatin daha kolay :) hakkimizda hayirlisi.
Tüp bebek transferinden 1 hafta önce başlayıp bebek tutunursa 12. haftaya kadar kullanmam gerekiyor.Kızlar en son aile hekiminin yazdigini devlet karsilamiyordu. Ama kadin dogumcu yazinca karşiliyor. Biz sadece yüzde 20 katilim payi oduyoruz tabi son zamlardan sonra durum nedir bilmiyorum.
10 kutu birden yazabiliyor kadin dogumcu ve devlette karsiliyor. Kutu kutu ugrasmayin toplu yazsin kadin dogumcunuz tabi kullancaksaniz. Boşa almayin
arkadasta kesin bi hata var canim. ben de aile hekimine yazdirdim eczanede odemedi. gittim raporlattim.Ben yalan söylüyorsunuz demiyorum. Başıma geleni ve Sgk' dan aldığım bilgiyi söylüyorum.
Şunu anlamalıyız sanırım bu işte bir karışıklık var. İzmit' tede bir bayanın eşi aaile hekimiymiş yazılıyor demiş.
Semtten semte değişiyormu bu iş. Siz yazdırıp sgk üzerinden ucuza alabiliyorsunuz ama biz kendi paramızla almak zorundayız.
Sizden ricam yazdırdığınız Sağlık ocağı-doktor ismi ve aldığınız eczane adını iletirseniz ve aldığınız tarihi bu konu ile ilgili sgk ya şikayette bulunmak istiyorum.
Şimdi Gümüşsuyu Günay Eczanesi ile konuşup teyit aldım. Kadın doğum uzmanları dışında aile hekimi yazamıyor yazsada sistem vermiyor dediler.
Benim kliniğim istanbul tüp bebek merkezi ilaçlarımı günay eczanesinden alıyorum kliniğin hemen yanında. tüp bebek ve kadın doğum konusunda bilgili bir eczane.
Tüp bebek transferinden 1 hafta önce başlayıp bebek tutunursa 12. haftaya kadar kullanmam gerekiyor.
Bu sefer tahminen günde 2 tane . buda epey maliyetli oluyor.
banada kadın doğumcudan alabilirsiniz dediler.
Artık ya rapor çıkarıcam yada devlet hastanesinden randevu almaya çalışıcam[/QUO
rapor cikart bence devlette hic ugrasma sirasi vs... bu arada sizinde mi tup bebek basladiniz mi baslayacak misiniz? ben cok sukur ist, yaptirdim gectigimiz pazar beta hcg 442 idi bugun 890 olmus cok sukur, ay sonunda dr uma kontrole gelcem. ilk ultrasonumuz :)
Rapor cikartilmiyor galibada. Seni kim takip edecekse yani dahasi sgk anlasmasi olan bi hastaneden kadin dogumcuya yazdir. Tanidik eczaneden borclu 1 kutu al yazdircam haftaya dersin. Pozitif alincada 10 kutu kadar yazabiliyosun tek seferde günde. Zaten cok kullandiriyolar bunu tedavili gebeliklerde.Tüp bebek transferinden 1 hafta önce başlayıp bebek tutunursa 12. haftaya kadar kullanmam gerekiyor.
Bu sefer tahminen günde 2 tane kullanıcam. buda epey maliyetli oluyor.
banada kadın doğumcudan alabilirsiniz dediler.
Artık ya rapor çıkarıcam yada devlet hastanesinden randevu almaya çalışıcam
Eskiden aile hekimi yazinca karsilaniyodu ama 1 yildir karsilamiyormus galiba. İlla kadin dogumcu yazsin isteniyomuş ki bence dogru bir uygulama.arkadasta kesin bi hata var canim. ben de aile hekimine yazdirdim eczanede odemedi. gittim raporlattim.
tesekkurler cevap icin ben rapor cikarttim artik rahatim :)Es
Eskiden aile hekimi yazinca karsilaniyodu ama 1 yildir karsilamiyormus galiba. İlla kadin dogumcu yazsin isteniyomuş ki bence dogru bir uygulama.
Bu jel ile ilgilo rapor cikartiliyormu bilgim yok doktorum bahsetmemisti bende arastirmadim hiç.
Tek recete ile 10 kutuya kadar yaziliyor raporsuz. Sgk geçen bi hastanede yazdirin.