Aşılama Crinone Jel ve Akıntı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cadiprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.725
912
108
Mrb kızlar ben aşılama yaptırdım 10 gün oldu crinone jel kullanıyorum, jelin geri gelen peynir kesigi gibi kalıntılarından başka akıntı olmuyor bende bu normalmi kullanan varmı? Sizde nasıl çok merak ediyorum...

Mrb kızlar ben aşılama yaptırdım 10 gün oldu crinone jel kullanıyorum, jelin geri gelen peynir kesigi gibi kalıntılarından başka akıntı olmuyor bende bu normalmi kullanan varmı? Sizde nasıl çok merak ediyorum...
ilk aşılamamda hiç akıntı olmamıştı. 11. gün regl olmuştum. şimdi kullanmaya başlayalı 3 gün oldu yine akıntım yok. sadece jeli kullanırken su gibi birşey oluyor onun dışında şimdilik kuruyum.

ilk aşılamamda hiç akıntı olmamıştı. 11. gün regl olmuştum. şimdi kullanmaya başlayalı 3 gün oldu yine akıntım yok. sadece jeli kullanırken su gibi birşey oluyor onun dışında şimdilik kuruyum.
aynen canım bende kupkuruyum, karnımda ve gögüslerimde şişlik var, kasıklarımda agrı oluyor, başkada belirti falan yok :) 10. jeli sıktım az önce :)

Slm, ben de 11. Gun regl oldum yani 3 gun kahverengi tortuyla karisik leke gibi geldi bugun normal geldi. Hic 11 gunde regl olmamistim. Normalde 13. Gun olurdum ve progestan hapi kullandigimda 14 ya da 15. Gun regl oluyordum. Icinde progesteron olan jeli kullanmamiza ragmen regl olmamiz tuhaf degil mi? Dr a sordum cevap veremedi. Aslinda 2 tane yumurtan buyumustu.her biri ayri progesteron salgiliyor dedi ama sebebini bulamadi. Senin bir fikrin var mi?

aynen canım bende kupkuruyum, karnımda ve gögüslerimde şişlik var, kasıklarımda agrı oluyor, başkada belirti falan yok :) 10. jeli sıktım az önce :)
günde sende 2 adet mi kullanıyorsun. bana sabah akşam demişlerdi öyle kullanıyorum. göğüs şişliğim indi ama uçları acıyor. o jelin etkisi diye düşünüyorum

Slm, ben de 11. Gun regl oldum yani 3 gun kahverengi tortuyla karisik leke gibi geldi bugun normal geldi. Hic 11 gunde regl olmamistim. Normalde 13. Gun olurdum ve progestan hapi kullandigimda 14 ya da 15. Gun regl oluyordum. Icinde progesteron olan jeli kullanmamiza ragmen regl olmamiz tuhaf degil mi? Dr a sordum cevap veremedi. Aslinda 2 tane yumurtan buyumustu.her biri ayri progesteron salgiliyor dedi ama sebebini bulamadi. Senin bir fikrin var mi?
kimi bünye de kullandığımız jel daha geç regl olmasını sağlıyor. ama biz geç olup ümitlenmektense erken olup durumumuzun farkına varanlardanız. bence şanslıyızda. tutmuyorsa erken olması bence iyi bir olay , bir sonraki denememize erken başlamış oluyoruz. 2 folikül olması çok güzel şansın artar ama içlerinin dolu olup olmadığını bilemiyorlar.buda döllenme olursa AaaA içi doluymuş diyorlar ama bizlere söylemiyorlar :) her yumurta ayrı hormon salgılar ve yükseklikleri kalitesini belirler.

kimi bünye de kullandığımız jel daha geç regl olmasını sağlıyor. ama biz geç olup ümitlenmektense erken olup durumumuzun farkına varanlardanız. bence şanslıyızda. tutmuyorsa erken olması bence iyi bir olay , bir sonraki denememize erken başlamış oluyoruz. 2 folikül olması çok güzel şansın artar ama içlerinin dolu olup olmadığını bilemiyorlar.buda döllenme olursa AaaA içi doluymuş diyorlar ama bizlere söylemiyorlar :) her yumurta ayrı hormon salgılar ve yükseklikleri kalitesini belirler.
Haklisin olmadigni ogrenmemiz daha iyi ama benim uzuldugum luteal fazimizin asilama yapildigi zaman kisa olmasi bunun dezavantaji da rahim duvari erken dokuluyor. Bu durumda da ebriyo dollenmis olsa dahi tutundugu yerde fazla yerlesememis oluyor ve regle dusuyormus ondan dolayi da 12 gunden daha az suren luteal fazi infertility sebebi kabul edip progesteron takviyesi yapiyorlar ama bizde progesterona ragmen 11 gun surdu:( acikcasi bu durum asilamanin tutmamasindan daha cok uzdu.. senin normalde kac gun suruyo?

Haklisin olmadigni ogrenmemiz daha iyi ama benim uzuldugum luteal fazimizin asilama yapildigi zaman kisa olmasi bunun dezavantaji da rahim duvari erken dokuluyor. Bu durumda da ebriyo dollenmis olsa dahi tutundugu yerde fazla yerlesememis oluyor ve regle dusuyormus ondan dolayi da 12 gunden daha az suren luteal fazi infertility sebebi kabul edip progesteron takviyesi yapiyorlar ama bizde progesterona ragmen 11 gun surdu:KK43: acikcasi bu durum asilamanin tutmamasindan daha cok uzdu.. senin normalde kac gun suruyo?
ben normalde 30-32 günde oluyordum son 3-4 aydır durumum değişti 29- 27-26 olarak düşüyor.
hormonlarımızla çok oynandığı için , hem iğneler hem yediklerimizi düşünürsek , luteal faz dönemimizinde bozulması gayet normal. ben hamile kaldığım dönemlerde ovülasyondan 10 gün sonra hamileliklerimi öğrenmiştim. demekki rahim duvarım yeteri kadar kalınlaşıyor bebek tutunuyordu tabi ben 1 erken düşük yaptım 6-7 haftaydı sanırım artık hatırlamıyorum bile diğeride dış gebelikti. hatta dış gebeliği çatlamadan sonraki 7. günde öğrenmiştim. rahim kalınlıklarım hep iyiydi ölçümlerde uygun çıkıyor. regl olaylarımızda hormon ve stressimize göre değişiklik gösteriyor. regl olacağımız varsa oluyoruz yani . geç de olsa erken de olsa ... doktorlar hiçbirimizin problemine net çözüm sunamıyor , aa sen erken regl oldun ondan tutmadı yada düştü. Aaaa senin şekerin var ondan tutmuyor yada düşüyor aa pıhtılaşma problemin var ondan düştü aa kilolusun aaa zayıfsın aaa öyle aa böyle . aşılama tutmadığında ben o kadar da üzülmüyorum. çünkü her ilişki sonrası hamile kalamadığımız da üzülmeye benzer bu. bu ayda böyle oldu denedim olmadı demek kendimin üzülmesini engelliyor. ben aşırı pozitif düşünüyorum.

günde sende 2 adet mi kullanıyorsun. bana sabah akşam demişlerdi öyle kullanıyorum. göğüs şişliğim indi ama uçları acıyor. o jelin etkisi diye düşünüyorum
Ben günlük 1 tane kullanıyorum sabahları, benimde gögüs agrım geçti ama şişlik var daha canım

Ben günlük 1 tane kullanıyorum sabahları, benimde gögüs agrım geçti ama şişlik var daha canım
1 tane kullanmak bencede yeterli .sabah kullanıldığı için ve tam erime olmadığını düşünürsek tüm gün salınım gerçekleşiyordur. 2cisi tamamen fuzuli resmen içimi tıkıyor gibi hissediyorum. insanda cinsel istek falan kalmıyor

Back
X