crinone jel ve progeston iğne aynı şey mi

Kudreti

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
herkese merhaba.aranıza yeni katıldım.bir sorum olacaktı.
27 ocakta transferim oldu kan testinden olumlu cevap aldık doktor iğneyi bıraktırıp jele devam etmemi soyledi.jeli 8-9 gundur kullanıyorum dün gece ve bu sabah kahverengi bir akıntı geldiöve kasıklarıma agrı giriyor.
doktorumu aradım bana kan sulandırıcı aspirini bırakabilirsin dedi.kanımda koyu .cıkmıştı tahlillerde.bu durumda jelden igneye gecmek daha ii degilmidir.tesekkürler.

bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. iğne de jel de progestron içerikli ama hamilelik kesinleşince jel kullandırılıyor sadece. ben de kanamam olunca coraspini bıraktım. daha doğrusu jel yüzünden kanamayı fark edemedim, koyu pıhtı şeklindeydi, sonra doktor ultrasonda gördü. bir hafta kalkmamı yasakladı, corapini de bıraktırdı. bence doktoruna güven

Allah razı olsun incirim.
korkuyorum bende,ya birşey olursa diye.
cevapladığınız için çok teşekkür ederim.sizinde bebeğiniz hayırlı olsun inşallah.

Allah razı olsun incirim.
korkuyorum bende,ya birşey olursa diye.
cevapladığınız için çok teşekkür ederim.sizinde bebeğiniz hayırlı olsun inşallah.

teşekkür ederim, sanırım bu "bir şey olacak" korkusunu bir ömür taşıyacağız. buna alışmamız lazım:) artık annemi çok daha iyi anlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…