• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crinone jelin yan etkisi

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
158
Ankara
KIzlar ben crinonu sıkarken ne kadar baştan sallasamda içeri hava gidiyor gibi ses geliyor bazen. 1. si sizde de böyle bi şey oluyor mu? 2. si sizce bebeklerimize bunun bir zararı olur mu? Bu konu beni biraz endişelendirdi. Sizlere sorayım ,sizlerle paylaşayım istedim. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

bir zararı yoktur herhalde canım.olsa drlar 3. aya kadar kullandırmazlar diye düşünüyorum.hava olayı bende de oluyordu arada sırada.kafana takma böyle şeyleri.hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alıp büyütmek nasip etsin rabbim.sağlıcakla kal...

ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana.......
benim bugün transferden sonra 11.günüm yani yarın büyük gün.....ACıL YARDIIIMMMMM!!!!
bende bu jelden kullanıyorum ve bugün sabah iğrenç bi renkte geri geldi.
afedersiniz ama rendi siyah,kırmızı,yeşil karışık bi renkti çok korkuyorum lütfeen bana acilllll cevap...
şimdiden herkese teşekküt ederim...

aradaşlar lütfen benim sorumu cevaplıycak kimse yok mu?nolur aciiillll yaaaaaaaaardııııımmmm!!!!!!!

ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana.......
benim bugün transferden sonra 11.günüm yani yarın büyük gün.....ACİL YARDIIIMMMMM!!!!
bende bu jelden kullanıyorum ve bugün sabah iğrenç bi renkte geri geldi.
afedersiniz ama rendi siyah,kırmızı,yeşil karışık bi renkti çok korkuyorum lütfeen bana acilllll cevap...
şimdiden herkese teşekküt ederim...

mrb canım jel yapabiliyor ilk hamileliğimde benimde öyle olmustu dr hapa döndü senin gibi renkli renkli geliyordu kesin dr konuş şimdi progestan kullanıyorum

mrb canım jel yapabiliyor ilk hamileliğimde benimde öyle olmustu dr hapa döndü senin gibi renkli renkli geliyordu kesin dr konuş şimdi progestan kullanıyorum

canım cevapladığın için çok teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan

arkadaşlar bana yardım edecek kimde yok mu lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yiyicem nolur yarın sonucumu öğrenicem ve çok heycanlıyım bide bu lekeyi görünce çok heycanlandım LÜTFEN ACıL YARDIM ıSTıYORUMMMMMMMMMM...

Canım korkma bende de oluyor.ben Şuan 8 haftalık hamıleyım....ara ara topak topak gelıyor sıyah kahverengı ıĞrenÇte kokusu var zaten mıde bulantılarım fazla tuv.sırf bu yÜzden gırmek ıstemıyorum....kokusuda berbat.....korkma ben kan tetsı yaptırdıĞım gÜn lekelenme baŞlamıŞtı dr.yerleŞme lekesı dedı ve bır daha allahıma ŞÜkÜr gelmedı.....umarım pozıtıf sonuÇlarla dÖnersın.

Canım korkma bende de oluyor.ben Şuan 8 haftalık hamİleyİm....ara ara topak topak gelİyor sİyah kahverengİ İĞrenÇte kokusu var zaten mİde bulantılarım fazla tuv.sırf bu yÜzden gİrmek İstemİyorum....kokusuda berbat.....korkma ben kan tetsİ yaptırdıĞım gÜn lekelenme baŞlamıŞtı dr.yerleŞme lekesİ dedİ ve bİr daha allahıma ŞÜkÜr gelmedİ.....umarım pozİtİf sonuÇlarla dÖnersİn.

canım öncelikle tebrik ederim allah bebeğini sana bağışlasın..ayrıca da içimi rahatlattın çok teşekkür ederim......bugün bendede oldu biraz lekelenme umarım dediğin gibi yerleşme lekesidir...opuyorumnanaktan

Bazen sıktığın jel haznede birikiyor birikiyor ve sonra löp diye düşüyor
yani herşey normal sıkma canını

Kızlar lütfen cevap verin vana aşılama yaptırdık 13 tane jeli kullandim aderime 6 gün var sancim sanki adet oluyorum niye oluyor

kizlar bu jeli kullandim kullanali gogus agrisi ve surekli sulu bi akinti surekli gunluk ped degistiriyorum ya da havlu pecete koyuyorum hep islaklik var
ve jeli kullandigim an kasik agrisi basliyo kiaa sure bitiyo sonra
bu belirtileri yasayanlar var mi ??

Back
X