- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.001
yok ben arkadaşı akşam tanıdım birinin postunda evliliği pohluyoduAaa biri vardı 20 yaşında kızlar 20 yaşında kızlarla sevgili olsun diye. Bu o mu acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben arkadaşı akşam tanıdım birinin postunda evliliği pohluyoduAaa biri vardı 20 yaşında kızlar 20 yaşında kızlarla sevgili olsun diye. Bu o mu acaba![]()
Madalya takalım diye gelmiş olabilir bekarlar görünce kapıdayok ben arkadaşı akşam tanıdım birinin postunda evliliği pohluyodubaşkası da sen sevilmedin ya da koca bulamadın heralde deyince yok sevdiğim adamın teklifini reddettim şart değil falan demişti. şimdi de bizim postu bulmuş işte
![]()
sen yine de üslubuna dikkat et kravatla giricez buraya bundan sonra, öyle gülücük falan yok resmi olun azAynen oyle. Bu topige hepimizin gelme amaci biraz geyik yapip gulmek. Simdi burada biri bana yahh ne bicim yazmissin dese gulerim hic alinmam.
Koca bul bir şeyin kalmaz bütün gerginliğin biter pamuk gibi olursunBenim düşüncem size saçma bana göre doğru. Dediğiniz gibi bakış açısı
sen yine de üslubuna dikkat et kravatla giricez buraya bundan sonra, öyle gülücük falan yok resmi olun az
Allah isteyene versin ben almimKoca bul bir şeyin kalmaz bütün gerginliğin biter pamuk gibi olursun
işte bunu demeyecektin, şimdi yeni kurbanı sensinKoca bul bir şeyin kalmaz bütün gerginliğin biter pamuk gibi olursun
Alma, alacam diyene de mani olmaAllah isteyene versin ben almim
ahahaha sen de kocasız duramıyosun iki dk. ya olan var olmayan var çok ayıppyalnız bu erkeg gömleği, bak yine yükseldim.
Kız şu konuyu biriniz bulsanıza bana. Hepinize tek tek fotolu konunun açıklamasını attım valla yolarım
Baaa aptallık etme dediAlma, alacam diyene de mani olma
E o zaman neden evlilere sallayıp duruyorsun bacım. Hayattaki tek amacım bu mu. Kendine uğraş bul benceAllah isteyene versin ben almim
Hepimiz bekar olalım teletabiler gbi elele tutusalım istiyo niye üstüne gidiyosunuz kötü niyeti yokkiE o zaman neden evlilere sallayıp duruyorsun bacım. Hayattaki tek amacım bu mu. Kendine uğraş bul bence
Almak isteyene müdahale eden yok zatenAlma, alacam diyene de mani olma
anlı şanlı düğün yapan kendini hala evli sanan biri vardı onun tersi gibi tam ayna oluyoE o zaman neden evlilere sallayıp duruyorsun bacım. Hayattaki tek amacım bu mu. Kendine uğraş bul bence
Evlilere salladığımı nerden çıkardınız .E o zaman neden evlilere sallayıp duruyorsun bacım. Hayattaki tek amacım bu mu. Kendine uğraş bul bence
kısmet çıkmazmış burdan, belki burdan bi kadın bulup avrupada evlenmek isteyen var alla allaE o zaman neden evlilere sallayıp duruyorsun bacım. Hayattaki tek amacım bu mu. Kendine uğraş bul bence
sen yine de üslubuna dikkat et kravatla giricez buraya bundan sonra, öyle gülücük falan yok resmi olun az