• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Ben burada yine olcumu korumaya calisiyorum sen beni evde gorsen kocamla sacmalayip sacmalayip guleriz. Gecen yolda yuruyoruz ayagim takildi kaldirimi optum birden, esimin elini tutuyordum hizla cekince adamda neye ugradigini sasirdi 🤣 yerden beni kaldirirken gozleri patlamis nasil korktu bir seyin var mi diyor ben kahkaha atiyorum kaldirim cok guzeldi dayanamadim secde etmek isedim diye 🤣 esim diyor duz yolda bile yuruyemiyor benim karim diyor guluyoruz 🤣 millet bize bakiyor bunlar deli herhalde diye :))) baya sert bir cokus yasadim cunku.
kocanı anlatma burda şu an düşman kazanırsın 😂😂😂

Ben burada yine olcumu korumaya calisiyorum sen beni evde gorsen kocamla sacmalayip sacmalayip guleriz. Gecen yolda yuruyoruz ayagim takildi kaldirimi optum birden, esimin elini tutuyordum hizla cekince adamda neye ugradigini sasirdi 🤣 yerden beni kaldirirken gozleri patlamis nasil korktu bir seyin var mi diyor ben kahkaha atiyorum kaldirim cok guzeldi dayanamadim secde etmek isedim diye 🤣 esim diyor duz yolda bile yuruyemiyor benim karim diyor guluyoruz 🤣 millet bize bakiyor bunlar deli herhalde diye :))) baya sert bir cokus yasadim cunku.
pnarasena pnarasena bunu beğenmedi 👎

En uzun ilişkim 3 yıl sürdü

Insanlar bir konuda beklentiye girip beklentileri gerceklesmediginde o konuyu kötüleme eğiliminde olabilir.
Ornegin evlilik teklifi bekleyip alamayinca evlilik cok kotuymus biseymis gibi lanse etmek.
Muhtemelen aldiginiz ilk evlilik teklifini kabul edeceksiniz

Insanlar bir konuda beklentiye girip beklentileri gerceklesmediginde o konuyu kötüleme eğiliminde olabilir.
Ornegin evlilik teklifi bekleyip alamayinca evlilik cok kotuymus biseymis gibi lanse etmek.
Muhtemelen aldiginiz ilk evlilik teklifini kabul edeceksiniz
Üç yıl birliktelik yaşadığım kişiyi çok seviyordum ve kendisinden evlilik teklifi aldım. Ama redettim. Çünkü sorumluluk almak istemedim konforuma aşırı düşkünüm birde cinsellikten biraz uzak biriyim o yüzden redetmek zorunda kaldım.

Almak isteyene müdahale eden yok zaten

Hayat bu kadar ciddi yasamak icin cok kisa pnarasena. Burada kimse kimseyi tanimiyor dolayisi ile kimsenin kimse ile sahsi bir meselesi yok. Biraz gulup geciyoruz hepsi bu. Biraz rahatlayin. Belki o zaman bir cok konuda bakis aciniz da degisir.

Back
X