- 15 Şubat 2013
- 25.761
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.034
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.181
Kız bu ferhansin doktorluk konusunu bulsanıza nolur be 

çizmeli kedi emojisi istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayiksan anlatcam sana??Kız bu ferhansin doktorluk konusunu bulsanıza nolur beçizmeli kedi emojisi istiyorum
Sigara da içmiyorum nerden geldiyse aklımaYaa bu nasıl benzetme kahkaha attim![]()
Bi sevişsen rahatlayacan aslında. Gerginlik falan kalmayacak Pamuk gibi olacan.Üç yıl birliktelik yaşadığım kişiyi çok seviyordum ve kendisinden evlilik teklifi aldım. Ama redettim. Çünkü sorumluluk almak istemedim konforuma aşırı düşkünüm birde cinsellikten biraz uzak biriyim o yüzden redetmek zorunda kaldım.
Ay kendi ağzıma tüküreyim bütün günüm Esra ali anlatmakla geçti hxgxghxhx dur bulayimBen ona kalbine göre yaşarsın sende inş yazdım okumadım yorumları kızzz olay mı vaaaar söyleseneee access
Sigara da içmiyorum nerden geldiyse aklıma![]()
ya depresif pro o bizi toplasın bana da anlatınAyiksan anlatcam sana??
Çok ayığımAyiksan anlatcam sana??
Kızzz nasıl topluyorumm ben sadece whatsapp grubu kurmayı biliyorumya depresif pro o bizi toplasın bana da anlatın![]()
Çok aşığım
ahahahahahahahahaÇok aşığım
Bana da. Atarsak kendimizi öyle ortalara herkeslere gönderdim diye. Maaş talep ediyorum bedavaya olmaz bu iş.Kız gecenin körü olmuş hala Esra Ali soruyorlar bana kadın bombayı bana attı gitti
pro üyeler dmden grup konuşması kurabiliyo nasıl kuruluyo bilmiyorum fakirim ben dkjskshKızzz nasıl topluyorumm ben sadece whatsapp grubu kurmayı biliyorum![]()
çok ayığım demek istemişSüpürge mi, kocan mi? Dogru soyle
Ahahaha her an her cinsellik içeren konudan çıkabilirpandaya saldırdı sonra yorumu düzenleyip o saldırmış gibi şikayet etmeye gitti bir daha da gören olmadı![]()
çok ayığım demek istemiş![]()
inandık ayık olduğunaAyigim yazacaktım bxhxhgxgz
zeka değil kız ben bu manyağı çözdümYaa bunu nasil cevirebildin hahahahahbenim zekam yetmedi ahsha
Beni ekleyinnnnpro üyeler dmden grup konuşması kurabiliyo nasıl kuruluyo bilmiyorum fakirim ben dkjsksh