• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Geliyo musun buralara yazin falan?

Kari koca yatakta dovusur derler dünürüm. Biz karismayalim, kahve icmeye gidelim 🤣🤣
ayy ne güzel olur, doğmamış çocuğa don biçmek tam olarak nedir onu gösteriyoruz ama çok güzel hayal 😂

Geyik konusunu da sabote etmezsin ama ya buzz killer 😂😂
işte biri geyik konusu olduğunu anlamamış başlığı görünce bekarlığın övüldüğü, evliliğin pohlandığı bir şey sanmış 😂 gidene kadar da öyle sandı 😂 öteki zaten ferhans varmış ünlü o da pandaya saldırdı direkt 😂

işte biri geyik konusu olduğunu anlamamış başlığı görünce bekarlığın övüldüğü, evliliğin pohlandığı bir şey sanmış 😂 gidene kadar da öyle sandı 😂 öteki zaten ferhans varmış ünlü o da pandaya saldırdı direkt 😂

Beni normal uyeler linclemiyo zaten ahshs hele ozel mesajlarımı gorsen aglarsin ahsha

Ferhansı kaçırdım mı ama yaaa haksızlık bu ev topluyorum taşıncaz diye geri kaldım iyi mi entirakalardan 🥺😅
pandaya saldırdı sonra yorumu düzenleyip o saldırmış gibi şikayet etmeye gitti bir daha da gören olmadı😂😂😂

Back
X