- 15 Şubat 2013
- 25.758
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.033
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.241
Geldi 2 gözümün nuruAlabilirsin.
düşünsenize tam grup kurup goygoy yapıcaz hepimiz banlanıyomuşuz dldjslsjskhssMesela Z zxshermine hanımı da alayım mı gelmek ister mi bilemedim gerçi o her şeyi biliyor bizim dmleri de biliyordur kesin
Aldatmamışsın ama belli ki çok kişinin canını yakmışsın.Yine ictin mi bacim anlamadim bisey temmuzda gel de gezelim.Dexter a bebek görmeye gideriz
düşünsenize tam grup kurup goygoy yapıcaz hepimiz banlanıyomuşuz dldjslsjskhss
Ağzını hayra açar mısın sen ordan bxhxhxhdüşünsenize tam grup kurup goygoy yapıcaz hepimiz banlanıyomuşuz dldjslsjskhss
ablam iyi misin sağlığın falan yerinde mi afiyettesindir inşallahAldatmamışsın ama belli ki çok kişinin canını yakmışsın.
Kur kiz
off çok gülerim ya gri gri gülerim şdjdkhsAğzını hayra açar mısın sen ordan bxhxhxh
Aldatmamışsın ama belli ki çok kişinin canını yakmışsın.
Basildikablam iyi misin sağlığın falan yerinde mi afiyettesindir inşallah
yanlışlıkla onları da almasınlar gruba dldjsks ciddi ciddi otururuzBasildik
Al al beni de al Bi yerden eksik kalmıyımCidden kimler istiyorsa ona göre grup oluşturayım kimse rahatsız olmasın.
Lan öldürücen mi sen beni offffjdjdhhdhdhdhhdhxhshshssh ağladım olmyanlışlıkla onları da almasınlar gruba dldjsks ciddi ciddi otururuz
ahahahaha ay grupta yazdıklarını düşündüm deLan öldürücen mi sen beni offffjdjdhhdhdhdhhdhxhshshssh ağladım olm
Şimdi nasıl ekleniyor bilmiyorum ama bilen birine ekleticem durrrAl al beni de al Bi yerden eksik kalmıyım
Niye ki ? Ne varmiş ?ablam iyi misin sağlığın falan yerinde mi afiyettesindir inşallah
Vay be dışlandım mıDexter
accessdenied
chemist0
EloraViolet
Bence @Calcifer ve @gunces Te gelmeli ama bilemiyorum onlari
Kız o an olanları toplayıp bindirdiler dolmuşaVay be dışlandım mı
Oluyyy AbbaaKız o an olanları toplayıp bindirdiler dolmuşadur soyliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?