- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.281
Linç etmişsin bekarları aferin
ahahaha gözüne gözüne vurdukBana saldiran oldu agsha ustune cuvallanip, yimrihladilar
Hele Dex hizini alamayip tokat manyagi yapti ahshahahahaha gözüne gözüne vurduk
iyi misin afiyettesindir inşallah diyorum ne vardı diyoHele Dex hizini alamayip tokat manyagi yapti ahshah
hem de mutlu evliDexter dogadostupanda kankslarim hemen mesaj atiyonuz engelliyorum . Kimse kankslarima yirmih atamaz. Dextera atın o evli
Dexter dogadostupanda kankslarim hemen mesaj atiyonuz engelliyorum . Kimse kankslarima yirmih atamaz. Dextera atın o evli
Nerelisin kocamköylühem de mutlu evlicalci gibi yapayım kocam da kocam
Amma güzel linçlemişsiniz şuan kalbim çit kaçırdımMizah topigine gelip linc atiyolar hayret bisey yaa. Bidaha gelemezler zaten
bi de mizah topiğinde yerine göre ciddiyimdir dediMizah topigine gelip linc atiyolar hayret bisey yaa. Bidaha gelemezler zaten
bi ara bu manyaklar ciddi olup yardım etmeye çalıştı sonra baktılar boşa uğraşıyolar goygoya döndüler
Amma güzel linçlemişsiniz şuan kalbim çit kaçırdım
Ya aslında misafir vardı.
Çalışmak bana iyi gelmiyor bana kk belediye başkanlığını versinler akşama kadar burda olurumHergun burda olursun. En olayli gecede yoktun. Ne ask acisi kalirdi ne tasa
Annemin teyzesinin kızı ve halasının kızı geldi. Üstelik çocukları benden küçükMisafir diye bizi oyalıyor olabilir misin; görücü mü geldi yoksa eve ?
Çalışmak bana iyi gelmiyor bana kk belediye başkanlığını versinler akşama kadar burda olurum
Beni banlamak için neden arıyorlarHemen yonetime iletelim, bence onlarda bugunu bekliyolardi
aman aynayla falan uğraşamam, ayna duvar oldu işteYavrum yardim değildi o. Ortaya bisey atiyor ve mizah amacli degil. Hepimiz biseyleri mizah icin gömüyoruz. Evlileri, bekarlari, erkekleri, gülüp geciyoruz. Kimse kimseyi otekilestirmiyor, goze batmiyor. Ancak birisi gelip mizah amaci disinda bunlari yapiyosa o zaman kendi gercegiyle yuzlesmeli. Evlenmek istiyor ama evlenemedigi icin kötülüyor. Bende ayna tuttum
Beni banlamak için neden arıyorlar
aman aynayla falan uğraşamam, ayna duvar oldu işteboşa çabalayacağımı baştan anlayıp hiç girişmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?