- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpürgeni de al gel yarın acces olarak işe baslasandığımdan çok benziyoruz onunla![]()
bi de telefona suç buluyo dünden beri gülüyorum sanki önceden düzgün yazıyoduSüpürgeni de al gel yarın acces olarak işe basla![]()
Bütün gıybeti yiyip bitrdiğimiz için olabilir mi acaba
keşke mune de gelse gruba fldjskjsksjBütün gıybeti yiyip bitrdiğimiz için olabilir mi acaba![]()
Senin eksikler var heralde ban yiyip alısverise rahat rahat gidesin varkeşke mune de gelse gruba fldjskjsksj
Alışmadık totişde don misali diyosunhahaha yok ilk defa bu kadar uzun banlanmadım afallıyorum![]()
canımız sıkılıyooooİşiniz gücünüz dedikodumu yapmak.
Dexter G gunces
Artemissisipi C Calcifer
mybiglove
ffestinalente
accessdenied
Nane Limon Kabugu
Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız
ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen
chemist0
dogadostupanda
Depresif Penguen
pnarasena
EloraViolet Z zxshermine
Clemencia
![]()
Valla ben şimdi bi elimde kahve bi elimde telefon keyif geç saatte uyuyayım sabah geç uyanayım ohhh missDexter G gunces
Artemissisipi C Calcifer
mybiglove
ffestinalente
accessdenied
Nane Limon Kabugu
Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız
chemist0
dogadostupanda
Depresif Penguen
pnarasena
EloraViolet Z zxshermine
Clemencia
![]()
Mikemmel bir gün mü? Esek gibi çalıştırmadilar mi seni bugun? Acidilar mi sana? Ben tabi öğlen geldim eve, coluk tombalak isler bittikten sonra 8 de uyudular, ben de 8 den beri rahat rahat oturuyorum:) ama kocacim yok bu geceDexter G gunces
Artemissisipi C Calcifer
mybiglove
ffestinalente
accessdenied
Nane Limon Kabugu
chemist0
dogadostupanda
Depresif Penguen
pnarasena
EloraViolet Z zxshermine
Clemencia
![]()
Tutsam da 10 dk tutarım şermin. Arkasından koşturacağım veledim yok. Sağa sola çorabini savuran kocam da yok
evliler film izleyemiyo haklısın, kocamız var film izleyeceğimize birbirimizi izliyoruzDexter G gunces
Artemissisipi C Calcifer
mybiglove
ffestinalente
accessdenied
Nane Limon Kabugu
chemist0
dogadostupanda
Depresif Penguen
pnarasena
EloraViolet Z zxshermine
Clemencia
![]()