- 22 Kasım 2020
- 6.473
- 92.215
- 498
- 32
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.361
Cunku tembel, cunku pasakli, kimse almaz bunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku tembel, cunku pasakli, kimse almaz bunu.
kız sen çok fenasınMikemmel bir gün mü? Esek gibi çalıştırmadilar mi seni bugun? Acidilar mi sana? Ben tabi öğlen geldim eve, coluk tombalak isler bittikten sonra 8 de uyudular, ben de 8 den beri rahat rahat oturuyorum:) ama kocacim yok bu gece
Ben de Almanya'da olsam ben de 8 den beri rahatça uyurdum ordaki bekarlarla kıyaslaMikemmel bir gün mü? Esek gibi çalıştırmadilar mi seni bugun? Acidilar mi sana? Ben tabi öğlen geldim eve, coluk tombalak isler bittikten sonra 8 de uyudular, ben de 8 den beri rahat rahat oturuyorum:) ama kocacim yok bu gece
Yalniz her gece ayni, lafi sokuyor gülüyor, cevabi alinca üzülüyorkız sen çok fenasın![]()
kız o koca değil, öküzTutsam da 10 dk tutarım şermin. Arkasından koşturacağım veledim yok. Sağa sola çorabini savuran kocam da yok![]()
Sen uzayda da uyursun yav gamsiz insanBen de Almanya'da olsam ben de 8 den beri rahatça uyurdum ordaki bekarlarla kıyasla![]()
Neresi fena sadece bir soru yaşadığı ülkenin konforu içerisindekız sen çok fenasın![]()
gece gözyaşları yastığını ıslatıyo yine akıllanmıyoYalniz her gece ayni, lafi sokuyor gülüyor, cevabi alinca üzülüyor![]()
Bana Alamanyalardan birini ayarlamadin sana da yazıklarım olsunSen uzayda da uyursun yav gamsiz insan
Yaaa kimi ayarlicam sana yatiyon butun gunBana Alamanyalardan birini ayarlamadin sana da yazıklarım olsun
Bir ayağı çukurda biri olursa sevinirim. Vatandaşlık olsun tamamYaaa kimi ayarlicam sana yatiyon butun gun
yaa kıyamam kız ben bu hayvanlara çok üzülüyorum hep görmeden eziliyolar bırak yesinler nolcak, mevsimle alakalıdır heraldeKız bahcemi salyangozlar bastı. Bütün ortancalarimi yediler. Cileklerimi yoldular, kuşlara pilav dokmustum tepesine çıkmış yiyorlar sinirlerim çok bozuk. 100lerce salyangoz hepsinin fotoğrafını çektim elimde suç delili olsun diyeEki Görüntüle 3239720
kız o koca değil, öküzevlilikle ilgili bildiğin her şey yanlış
![]()
Ortancami yiyeceğine zıkkım yesin mümkünseyaa kıyamam kız ben bu hayvanlara çok üzülüyorum hep görmeden eziliyolar bırak yesinler nolcak, mevsimle alakalıdır heralde
Koca mi aldın hizmetçi mi belli değil.Ayrica niye Oraya buraya corap atsin kocalarimiz ya baksana camasir katliyo Eki Görüntüle 3239721