- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.541
Ben boynuzları yiyince hayvan oldmsen de zaten sakinliğiyle nam salmış bi insansın dldjsldj güçlerimizi birleştirelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben boynuzları yiyince hayvan oldmsen de zaten sakinliğiyle nam salmış bi insansın dldjsldj güçlerimizi birleştirelim![]()
kız şunu hatırlatıp durma yavrum küfürbaz olarak doğacakBen boynuzları yiyince hayvan oldmaslnda cok sakin minnoş biriydim
![]()
Ahahah ayhh degmez küfretmene bosver yeni adaylar bulcam onlara söveriz nasıl olsa düzgün adam cok az.. sövülcek cokkız şunu hatırlatıp durma yavrum küfürbaz olarak doğacak![]()
Neden olmasınpnarasena demin ki topikte beni korudugun için teşekkür ederim
konu kapandı da burdan devam edelim mi
Alıntılarım gitti ama ya en son nerde kalmıstıkNeden olmasın
Araya giren çıkan çok oldu unuttum vallaAlıntılarım gitti ama ya en son nerde kalmıstık![]()
nickinden zaten kafa biri belli, yorumlarını da seviyodum iyi oldu çağırdığın
Du ben bulup geliyom ciceemmAraya giren çıkan çok oldu unuttum valla
puu koynumda yılan beslemişimDu ben bulup geliyom ciceemm
Vay beeDu ben bulup geliyom ciceemm
Ayy noluyo bee sizee paçozlarVay beeşak şakk şakk alkış emojisi
![]()
Yolarız senii haberin olsun ciceemmAyy noluyo bee sizee paçozlar
BekliyorumDu ben bulup geliyom ciceemm
Kadına şiddet var sizin gbiler yüzünden götümüzü acıpta gezemiyoz .. nehlet girsin ben fransaya gitmek istiyomYolarız senii haberin olsun ciceemm![]()
Ben de bıhtım bıhtımKadına şiddet var sizin gbiler yüzünden götümüzü acıpta gezemiyoz .. nehlet girsin ben fransaya gitmek istiyomaccessdenied var mı aday
pnarasena yanlıs anlama evlilik meraklısı değilim bu ülkeden bu zihniyetten bıhtım bıhtımm
![]()
Sende mi götünü açmak istiyon ben gbiBen de bıhtım bıhtım