- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.561
Sende mi götünü açmak istiyon ben gbi![]()
Bu cevaba çok hazırlıksız yakalandım fgkjdfklgkjf
Allah seni kahretmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi götünü açmak istiyon ben gbi![]()
Mesele açmak değil kız. Mesele acaba benim de başıma bir şey gelir mi korkusu yaşamamakSende mi götünü açmak istiyon ben gbi![]()
Memelere ve popişlere özgürlük şart benceBu cevaba çok hazırlıksız yakalandım fgkjdfklgkjf
Allah seni kahretmesin
Uff bende sordm onu bikaç kez.. kmse bilmiyo banlandıgı için kırılmıs olabilir galiba diye yorumlandıkızlarNillev nereye kayboldu epeydir girmemiş siteye umarım iyidir
Ama diyolar ya gece cıkmayın tenhalarda gezmeyin erkeğin evine gitmeyin.. hükümetin bu konuda önerileri bunlar dikkate alalım bariMesele açmak değil kız. Mesele acaba benim de başıma bir şey gelir mi korkusu yaşamamak
Zaten dikkate almaktan bi hal olduk . Türkiye de kadın olmak çok zor. Bekarlara neden evlenmiyorsun evde kaldın. Çocuğu olmayana kısır mısın. Açık olana neden kapanmıyorsun. Bu saate sokakta ne işin var. Acaba bu kadının konuştuğu adam kim . Hep göz hapsindeler dedikodu malzemesi oluyorlarAma diyolar ya gece cıkmayın tenhalarda gezmeyin erkeğin evine gitmeyin.. hükümetin bu konuda önerileri bunlar dikkate alalım bari
Türkiyede insan olmak cok zor.. bu zihniyet değişmeli dimiZaten dikkate almaktan bi hal olduk . Türkiye de kadın olmak çok zor. Bekarlara neden evlenmiyorsun evde kaldın. Çocuğu olmayana kısır mısın. Açık olana neden kapanmıyorsun. Bu saate sokakta ne işin var. Acaba bu kadının konuştuğu adam kim . Hep göz hapsindeler dedikodu malzemesi oluyorlar
Yalnız bu dediklerinin hiç birini yaşamadım neden çünkü kimseyi konuşturmadım. Bu anlattıklarının bir kısmı senin duruşunla alâkalı.Zaten dikkate almaktan bi hal olduk . Türkiye de kadın olmak çok zor. Bekarlara neden evlenmiyorsun evde kaldın. Çocuğu olmayana kısır mısın. Açık olana neden kapanmıyorsun. Bu saate sokakta ne işin var. Acaba bu kadının konuştuğu adam kim . Hep göz hapsindeler dedikodu malzemesi oluyorlar
son paragrafına imzamı atıyorum.Yalnız bu dediklerinin hiç birini yaşamadım neden çünkü kimseyi konuşturmadım. Bu anlattıklarının bir kısmı senin duruşunla alâkalı.
Sanıyor musun Avrupa'da kadınlar tacize uğramıyor.
Bir türkü tutturmuş gidiyorsun. Bence sen elde edemediklerine laf atıyorsun. Seninki "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" hesabı
Ben çok şükür elde ettim. Ve Türkiye nın genelinde bu durum var. Avrupa da taciz olayları genellikle göçmenler yüzünden yaşanıyorYalnız bu dediklerinin hiç birini yaşamadım neden çünkü kimseyi konuşturmadım. Bu anlattıklarının bir kısmı senin duruşunla alâkalı.
Sanıyor musun Avrupa'da kadınlar tacize uğramıyor.
Bir türkü tutturmuş gidiyorsun. Bence sen elde edemediklerine laf atıyorsun. Seninki "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" hesabı
valla ben birkaç kez çağırayım dedim de goygoy postu sever misin bilemedimOha !
Haberim niye yoktu benim buradan
Kız boniva sancaktepe'ye gömerim seni ajkadjff
Hem de kökünden değişmeliTürkiyede insan olmak cok zor.. bu zihniyet değişmeli dimi
Ayıpsın dexter yea.valla ben birkaç kez çağırayım dedim de goygoy postu sever misin bilemedimboniva sağ olsun
![]()
Japonya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.son paragrafına imzamı atıyorum.
cinayet konularında da avrupada yok diyolar, avrupadaki sayko katilleri bizim ana haberlerde vermedikleri için olabilir mi acabaavrupa hayranlığını bile yanlış anlayıp, zerre bilgisizlikle orda burda konuşmak da iyi cesaret.
Kocan var mı?Ben çok şükür elde ettim. Ve Türkiye nın genelinde bu durum var. Avrupa da taciz olayları genellikle göçmenler yüzünden yaşanıyor
Hentai yüzünden çizgi filimlerden sogudum ulanJaponya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.