- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.761
Yeni flört yaptım bebişim neyini anlamadın![]()
Sunu bastan soylesene yaff. Hayirli ugurlu olsun. Insallah 3 vakte kadar evlenirsin cok amin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni flört yaptım bebişim neyini anlamadın![]()
Evliler evlilikten başka bir şey düşünemiyo galibaSunu bastan soylesene yaff. Hayirli ugurlu olsun. Insallah 3 vakte kadar evlenirsin cok amin.![]()
besbekar burhan sen de düşünemiyosun onu napcazEvliler evlilikten başka bir şey düşünemiyo galiba
Senin küçük kız kardeş modunu yerim yaa Allahım çifte düğün yapalım size en iyisi. Gönlüm razı gelmiyor senin sıra beklemene
Off benim evlenmemi beklerden burhan evde yaşlanış çürürSenin küçük kız kardeş modunu yerim yaa Allahım çifte düğün yapalım size en iyisi. Gönlüm razı gelmiyor senin sıra beklemene![]()
Begümcüğüm hakkını yeme jdjshOff benim evlenmemi beklerden burhan evde yaşlanış çürürkızcağız kendini kurtarsın
Bdvde paylaştımEvet B Burhan Burhanitto flörtünle ilgili detaylar paylasmak isternisin
Kıskandı zaar
Ay inşallahBegümcüğüm hakkını yeme jdjsh
Sen istesen bugün evlenirsin. Seni ben musoya verdiğin akıllarla tanıdım bebişim o akılların %1.2 sini kendinde kullansan kocaladı çifter çifter dizersin![]()
Kıskandı zaar![]()
Ee bebişim bu grubu neden açtın sen her konuyu bdv de paylaşacaksanBdvde paylaştım
Bekarları eğlendirmek için. Ama evliler çıkmıyor burdan.Ee bebişim bu grubu neden açtın sen her konuyu bdv de paylaşacaksan![]()
2 bekar birbirinizi nasıl eğlendirecektiniz acaba biz olmasak azııck kıymetimizi bilin yauBekarları eğlendirmek için. Ama evliler çıkmıyor burdan.
Sizin muhabbetler ayrı bizimki ayrı. Biz eltimizle yoluşmuyoruz çünkü eltimiz yook2 bekar birbirinizi nasıl eğlendirecektiniz acaba biz olmasak azııck kıymetimizi bilin yau
Evliler evlilikten başka bir şey düşünemiyo galiba
burhan yine lafı yedi ağlamaya gittiYok sen olayi tamemen yanlis anlamissin. Evliler senin gibi ben bekarlari sevmiyorum, bekarlara gicik oluyorum diyerek gezmedikleri icin insallah evlenirsin de evlileri rahat birakirsin diye dua ettim :)))
Bdvde paylaştım
Doğumdan sonra kolaylıkla kilolarımı vermem için dua eder misin canım çok büyük sevaba girersinAllahim sana geliyorum :) simdi gel de o konuda geyik yapma. Konuda geyik yapsak biz banlaniriz tovbe est. Yav sen dana dun gece flort yaptim demissin bu gun nisanlaniyorum basligi. Ne diyim burhancigim senin is beni asar mutluluklat dilerimdaha oglen insallah evlenirsin de evlileri rahat birakirsin demistim aksam nisanlaniyorum basligini gorunce duam kabul olmus dedim.
![]()