- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.741
senin sebep olduğun şey için burhanaEvet dex burda da saydırman gerekiyo birine ama kimee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin sebep olduğun şey için burhanaEvet dex burda da saydırman gerekiyo birine ama kimee![]()
Ben sana ancak methiyeler dizerim dünyanın en güzel annesiB Burhan Burhanitto ne zaman bizi etiketleyip laf sokup gulucen ve aldigin cevaba aglican? Beklom
kız yanlış bişi yapmadın dimi
Nasıl yani . Suratım Çarşamba pazarı gibi ama için için çok mutluyum çokzelllkız yanlış bişi yapmadın dimi
o hıyarın mesajlarına falan dönmedin inşallahNasıl yani . Suratım Çarşamba pazarı gibi ama için için çok mutluyum çokzelll![]()
Biz hıyardan ancak cacık yaparızo hıyarın mesajlarına falan dönmedin inşallah
Sayili ömrüm mü kaldi nedir şoklardayım suanBen sana ancak methiyeler dizerim dünyanın en güzel annesi![]()
Yeni flört yaptım bebişim neyini anlamadın
Tebrik koyuyorm darısı basımaYeni flört yaptım bebişim neyini anlamadın![]()
Tamam siz bunu dile getirdiğinizde kk ne oluyor yani,çözmüş mü oluyorsunuz bizim sorunlarımızı anlayamıyorum,bakış açınızı genişletinSenin ülkendeki kadınlar sokak ortasında cinayete kurban gidiyor. Senin ülkendeki bazı kadınlar çocuk yaşta evlendiriliyor
çözmüş oluyo tabi sorunlara sessiz kalmamış atomu parçalamış oluyo ay nolur alıntılamayın bi gün daha kaldıramıcam engin bilgileriylr donatmasınıTamam siz bunu dile getirdiğinizde kk ne oluyor yani,çözmüş mü oluyorsunuz bizim sorunlarımızı anlayamıyorum,bakış açınızı genişletin![]()