- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.781
Doğumdan sonra kolaylıkla kilolarımı vermem için dua eder misin canım çok büyük sevaba girersin
kız ben de istiyorum aynındanInsallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halimden cok daha fit olursun cok amin
Ağzın bal yesin, amiiinInsallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halimden cok daha fit olursun cok amin
Kiz sende mi hamilesin. :) Insallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlulukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halinden cok daha fit olursun cok aminkız ben de istiyorum aynından
hahaha sağ ol canımKiz sende mi hamilesin. :) Insallah bebisini saglikla, kolaylikla, mutlukla kucagina alirsin. ❤ Dogumdan sonra eski halinden cok daha fit olursun cok amin
Evliliği kimden görüp, kimden dinlediniz bir bilsemSizin muhabbetler ayrı bizimki ayrı. Biz eltimizle yoluşmuyoruz çünkü eltimiz yook
Sizin muhabbetler ayrı bizimki ayrı. Biz eltimizle yoluşmuyoruz çünkü eltimiz yook
BurdakilerdenEvliliği kimden görüp, kimden dinlediniz bir bilsem
Aaa noluyor yaSenin kavgan kendinle, kendinle bir yolusma halindesin. Derdin nedir, neden boylesin bir fikrim yok ama umarim basina bir is acmazsin.
Ayrica sana benden ufak bir tavsiye inanirsin inanmazsin bilmem ama enerji diye bir sey var ve agzimizdan cikan her soz hayat bulur. Sakasina, geyigine yapiyorsun biliyorum ama yapma derim. Bu gidisle berbat bir evliligi kendine cekecek gibi bir halin var ve konun ciddi ise baslamissin bile.
Çok katılıyorum. Bir iki kere tamam ama hergün bu enerjiyi çekmek sıkıntı yaratabilir.Senin kavgan kendinle, kendinle bir yolusma halindesin. Derdin nedir, neden boylesin bir fikrim yok ama umarim basina bir is acmazsin.
Ayrica sana benden ufak bir tavsiye inanirsin inanmazsin bilmem ama enerji diye bir sey var ve agzimizdan cikan her soz hayat bulur. Sakasina, geyigine yapiyorsun biliyorum ama yapma derim. Bu gidisle berbat bir evliligi kendine cekecek gibi bir halin var ve konun ciddi ise baslamissin bile.
Senin adına çok üzüldüm bu mesajından sonra. Böyle düşünürsen böylesini bulursun. Hayatta gerçekten iyi insanlar var Burhan umudunu kaybetmeArkadaşlar gerçekten eşlerinizin size bayıldığını mi düşünüyorsunuz. Hepsi siz yokken başka kızların götüne bakıyor ya da fazlasını yapıyor. Siz de aaa ne güzel evliliğim var diyip evde kendinizi olumluya kuruyorsunuz. Erkeklerin notunu ben çoktan verdim en iyisinin bile ne mok olduğunu biliyorum.
Ha hayatın da bir gerçeği var . İnsanlar yanlız yaşayamayan sosyal varlıklar. Ayriyeyen konum da çok ciddiydi niye inanmadınız anlamadım. G gunces D Dexter C Calciferffestinalente
Canım benim yaaa tamam en iyi koca seninSenin adına çok üzüldüm bu mesajından sonra. Böyle düşünürsen böylesini bulursun. Hayatta gerçekten iyi insanlar var Burhan umudunu kaybetme
Yavrum bayılmıyorsun madem neden sevgili bile olmadığın biriyle evlenmeye niyetleniyorsun ki?Arkadaşlar gerçekten eşlerinizin size bayıldığını mi düşünüyorsunuz. Hepsi siz yokken başka kızların götüne bakıyor ya da fazlasını yapıyor. Siz de aaa ne güzel evliliğim var diyip evde kendinizi olumluya kuruyorsunuz. Erkeklerin notunu ben çoktan verdim en iyisinin bile ne mok olduğunu biliyorum.
Ha hayatın da bir gerçeği var . İnsanlar yanlız yaşayamayan sosyal varlıklar. Ayriyeyen konum da çok ciddiydi niye inanmadınız anlamadım. G gunces D Dexter C Calciferffestinalente
Son cumleme dikkat etmemişsin. İnsanlar sosyal varlıklar ve bir eşe ihtiyac duyarlar.Yavrum bayılmıyor madem neden sevgili bile olmadığın biriyle evlenmeye niyetleniyorsun ki?
Açıkçası şu mesajın hiç hoş değil. Ha ciddiye aldım diye de "ben ciddi değildi şakaydı" deme.
Seninki şeye döndü bdv "mutsuz evliliklerinizin acısını benim üzerinden egosal savaşa döndürüyorsunuz"
Bu kadar ciddiye alışık değilim baylar sizee
Burası mizah topiği amaKonum ciddi yazan sen, bu kadar ciddiye aliskin degilim yazan yine sen. Benim de favorim hep boyle kendisi ile celisen insanlar.
O zaman aldatılmaya da hazırladım kendini dimi ?Son cumleme dikkat etmemişsin. İnsanlar sosyal varlıklar ve bir eşe ihtiyac duyarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?