- 19 Mart 2022
- 612
- 784
- 53
- 27
30 üstü olsun 95 e kadar yolu var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 üstü olsun 95 e kadar yolu var
Hemşerimi vermem ben öyle herkese. Ne demek nefes alsın yeter.Nefes alsın yeter diyoz hala asil ve yedek diyosun![]()
Bacım alla sen evlilik cok kafa yapmıs sendeHayat arkadaşınla yapmak bir başka güzel![]()
Aaa benimkinin arkadaşı var onu ayarlayım burdan 93 falandı30 üstü olsun 95 e kadar yolu var
Görenlere sor kız aaa senden güzelimdirkız o kıskanç yenge suratına kim nazar edecekaa yenge değildin sen dimii konu oydu zatenn
![]()
Yazdklarnın arasında yapamadıgımz bi aynı kişiyle düzenli seks yaniHayat arkadaşınla yapmak bir başka güzel![]()
Yeni evliyim kız olsun o kadar biraz zaman geçsin bende bekarlari savunmaya baslarimBacım alla sen evlilik cok kafa yapmıs sendeo böyle bsey değil
Hsjshshh hepsi haplı gibi.Bacım alla sen evlilik cok kafa yapmıs sendeo böyle bsey değil
Bunca yildir +18 içeriklerin hic birinde 3x'e dikkat etmemistim. Algida seciciligimiz cok farkli ahsha
Onu da yapmasakta olur bacım hevesli değiliz vallaYazdklarnın arasında yapamadıgımz bi aynı kişiyle düzenli seks yani![]()
Var mı başka nisbet cümlesi ablam be alırım bir dal da benHayat arkadaşınla yapmak bir başka güzel![]()
Az öv bekarların nazarına gelirsin mazallahYeni evliyim kız olsun o kadar biraz zaman geçsin bende bekarlari savunmaya baslarimşuan cicim aylarindayiz birakin da tadını çıkaram övem az kocami
![]()
Çok veda üzmeyelim şimdi bekarlarıVar mı başka nisbet cümlesi ablam be alırım bir dal da ben![]()
Yazdklarnın arasında yapamadıgımz bi aynı kişiyle düzenli seks yani![]()
Kız doğru söylüyon masallah deyinnnnAz öv bekarların nazarına gelirsin mazallah
Üzülmüyoruz ya ağlıyoruz sizin içinÇok veda üzmeyelim şimdi bekarları![]()
Ozelden yazsaydin ya bunu, ifsa oldu planimiz ahshadogadostupanda kız kendimizi merak ettirip dmden foto atmak için herkesten para isteyelim
sonra da nah fotosu atalım, nasılım
![]()