bırak şimdi şarjlı süpürgeye sarılıp uyumuşken zorla uyandırıp hadi çıkıyoruz demişler ayılamadan çıkmışsınKizim annemi gezdiriyorup kapi kapi anam aglamis kolay mi saniyonusjfhfhf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırak şimdi şarjlı süpürgeye sarılıp uyumuşken zorla uyandırıp hadi çıkıyoruz demişler ayılamadan çıkmışsınKizim annemi gezdiriyorup kapi kapi anam aglamis kolay mi saniyonusjfhfhf
Koca bulacağğsan instagramdan ekliyimSen at fotoyu 3 güne evlisin ben sana diyim
Bi saniye durun ayrılıp geliyorum hemenDıtttt, yanlış cevap. Besbekar kategorisine uygun bulunmadınız.![]()
KK kadınları bunu affetmez, emin misin? Bir kez daha düşünŞimdi gidip sevgilim beni kocasıyla aldatıyor diye konu açıcam![]()
Ozaman bana ev al daya döşeKK kadınları bunu affetmez, emin misin? Bir kez daha düşün![]()
Kiz tas gibi diyip duruyosun beklentileri yukseltiyosun, sonra baska foti gören aaaa bu maymun mu taş dedikleri diyo yapman gari jxhfjxjhGız biz gördüj onu bigün sarhosken baya taaaşşşş gbi hatun![]()
Kızım öyle olmuyor o işler, senin bana maaş kartını kaptırman lazım hiç mi feyz almadın sen bdv denOzaman bana ev al daya döşe![]()
Zorla uyandirilio cikarildigim doğrudurbırak şimdi şarjlı süpürgeye sarılıp uyumuşken zorla uyandırıp hadi çıkıyoruz demişler ayılamadan çıkmışsın![]()
Valla bi ben demiyom o gün gören herkes konussunKiz tas gibi diyip duruyosun beklentileri yukseltiyosun, sonra baska foti gören aaaa bu maymun mu taş dedikleri diyo yapman gari jxhfjxjh
Burda hepinizden güzel olduğuma eminimhepiniz çirkin şansını yaşıyorsunuz
İstediğin özellikleri say dök bacım.Koca bulacağğsan instagramdan ekliyim![]()
İstemem yan cebime koy bekarlığı canım onunkisi. Aslında biz bulmuştuk onaHani bekarlık güzeldi![]()
Masallah sana güzelliğine nazar değmesin. At bi foto kız gözümüz gönlümüz acilsinBurda hepinizden güzel olduğuma eminimhepiniz çirkin şansını yaşıyorsunuz
Değişen parça olmasın kâfiİstediğin özellikleri say dök bacım.Değişensiz, yürüyeni sağlam, boyası orjinal mi olsun?
Sabah beni zorla öperken iyiydii vay beeeeKızım öyle olmuyor o işler, senin bana maaş kartını kaptırman lazım hiç mi feyz almadın sen bdv den![]()
gece gece atmasın kızMasallah sana güzelliğine nazar değmesin. At bi foto kız gözümüz gönlümüz acilsin