- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Sende mi ben gibi beyaz tenlisinYanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaapeynir gibi kızı esmer ettin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi ben gibi beyaz tenlisinYanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaapeynir gibi kızı esmer ettin
![]()
ahahaha of çok kıro bişi ama pahalıUrfa akıtmasını ilk kez duyuyorm benim ilk evliliğim saylanmaz bencebu kdr altın sektöründen bihaber olunmaz
Sarışının adı, esmerin tadı. Nir kez daha düşün istersen esmer olup olmadığınıYanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaapeynir gibi kızı esmer ettin
![]()
Urfa akıtması takamayacak beyler yazmasinsürümden kazanıcamtek sana atacak olsam nakit de kurtarmaz burma bilezik, urfa akıtması isterim
![]()
Oahnnesi sen 26 yasında msınGeçti canım o günler bir sene oldu,
kendimi ne kapatacam ayol enişteniz var![]()
Aay masallahGeçti canım o günler bir sene oldu,
Gittim aynaya baktım. Beni şüpheye düşündünüzSarışının adı, esmerin tadı. Nir kez daha düşün istersen esmer olup olmadığını![]()
saçınla tenin aynı renkti sen de yeme bizi şimdiYanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaapeynir gibi kızı esmer ettin
![]()
97 liyim evetOahnnesi sen 26 yasında msın![]()
Ay maşallahGeçti canım o günler bir sene oldu,
saçınla tenin aynı renkti sen de yeme bizi şimdi![]()
Esmer olan benim, karıştırmış aynı şehirden olunca.Yanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaapeynir gibi kızı esmer ettin
![]()
O günler aralığında verdiğim kitapları ezberlemiş şekilde burda olsan ya vizelerim varSoruya ne cevap versem bilemedim. Olumlu cevap verirsem, Hostel film serisine bağlanacakmışız gibi bir his geldi ; ipe un sericem o günlerde, çok işim var.![]()
![]()
Profilimde fotom var ya benm
Manipülasyon yeteneği yüksek bir evliysem demekGittim aynaya baktım. Beni şüpheye düşündünüz
sen hala ne diyosunAy maşallahama beni aldatıyor olman kalbimi kırmadı değil
![]()
Aaa benimkinin arkadaşı var onu ayarlayım burdan 93 falandı![]()
Teyze meyze iyi yedin bizi varyaa özeldende uff bunaklar dolustu diye ilkin dedikodunu yapmışlıgım var97 liyim evet![]()
Yaaa minnoşum senin yerin ayrı biliyosun, yapıştı bana bırakmıyor ben naptım senin kulağına gelmesin diye görüşüyorum sadecesen hala ne diyosundljddkjd