- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Ama ben ikinizide seviyorum sadakatsiz volkan benAy maşallahama beni aldatıyor olman kalbimi kırmadı değil
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben ikinizide seviyorum sadakatsiz volkan benAy maşallahama beni aldatıyor olman kalbimi kırmadı değil
![]()
Şaka yapıyosun dimii harbi yaşlımı sandınTeyze meyze iyi yedin bizi varyaa özeldende uff bunaklar dolustu diye ilkin dedikodunu yapmışlıgım varmeger bunak benmişim
ay tam konu açmalık hödüklükYaaa minnoşum senin yerin ayrı biliyosun, yapıştı bana bırakmıyor ben naptım senin kulağına gelmesin diye görüşüyorum sadece![]()
Okuyorum ha ben bunlarıYaaa minnoşum senin yerin ayrı biliyosun, yapıştı bana bırakmıyor ben naptım senin kulağına gelmesin diye görüşüyorum sadece![]()
Biz yakında bence ortak bi sehirde toplasalım böyle olmayacak
Aman biz de evli ve cocukluyuz, yiktik gectik kuralları jxjxjBen grupta giremiyorum kızlar evli ve çocukluyum .
Elendim ben , siz devam edin![]()
Bana uyar nasıl olsa bekarım atlar gelirimBiz yakında bence ortak bi sehirde toplasalım böyle olmayacak![]()
Olur kız yapalım
İvitŞaka yapıyosun dimii harbi yaşlımı sandın![]()
Ksjsjhsjs bdv ufkumu açtı ben ne yapayımay tam konu açmalık hödüklükiyi ki erkek değilsin
![]()
Benim şehre gelinBana uyar nasıl olsa bekarım atlar gelirim![]()
Okuyor olman icraate geçeceğin anlamına gelmezOkuyorum ha ben bunları![]()
Oha bedavaya gidip duruyorum anasini satayimAşkım 200 az değil mi ben daha pahalıya okuturum senin fotoyu![]()
Bana uyar nasıl olsa bekarım atlar gelirim![]()
Baaa gelin babamın evi coh büyükBenim şehre gelin![]()
Akıl istersin ama birazdanEvliler siz gidin sizlik bir mevzu yok burda.
Tam ortada olan şehir kiminse ona gidelim kabul müBaaa gelin babamın evi coh büyükonlar memleketteyken alemlere akarık
Sen çok güzelsin sussssOha bedavaya gidip duruyorum anasini satayim![]()
Sen kesin ankaradasın p.çlik yapıosn suanTam ortada olan şehir kiminse ona gidelim kabul mü![]()