- 28 Nisan 2022
- 1.343
- 3.792
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercek bi yiyicii mutlaka kemirecek bisey bulurdukuru ekmeği yer yinede o mutfaktan boş cıkmam
![]()
Kalbime giden yol midemden geçiyo, erkek olsan acayip etkilwnirdimYa o kadar tatlı yazmışsın ki sürüp "alll guzummm" diye sana yediresim geldi panda![]()
Usengecligim midemin onune gecti
Kalbime giden yol midemden geçiyo, erkek olsan acayip etkilwnirdim![]()
Yaa işte böyle böyle kandırdım benim manitleri panda, haklılık payın var o yüzden![]()
![]()
Ava giderken avlanmak diye buna derim işteKandirinca alisiyolar yakekin cok guzel oldu bidaha yapsana deyip bu sefer onlar kandırıyor
![]()
Ava giderken avlanmak diye buna derim işte![]()
Kadın milleti saf erkekler napsınBu erkek milleti bi sekilde karnini doyurmanin yolunu buluyor![]()
Kandirinca alisiyolar yakekin cok guzel oldu bidaha yapsana deyip bu sefer onlar kandırıyor
![]()
Kadın milleti saf erkekler napsın![]()
Ahaha kız kanmasaydı yap yap bana getir![]()
Yaprak sarma kısır desem kaç kisi beğenir
Şermin bana dis atmışsın.Bu saatte, bu mesajı beğenen bulamazsın bence.Not: Beğenmedim.
İnsanın aklına sokup; iş çıkarmayalım lütfen.![]()
Şermin bana dis atmışsın.Sen görürsün yarın sana çok güzel yemek isimleri sıralicam
Yok daha nelerYaa alla sen şiakyet etme sakın![]()
En çirkin kim bulmaya calısıyorum ben diğer topiklerdeÇok sessiz bugün buralar![]()
Daha uğramadım oralara bulamazsınEn çirkin kim bulmaya calısıyorum ben diğer topiklerde![]()
ilk kez bir konunun bansız devam ediyorŞermin bana dis atmışsın.Sen görürsün yarın sana çok güzel yemek isimleri sıralicam
İsmini okuyunca hasta hissediyorum apla neden nane limon mesela neden yeşil çay kokusu değil ?ilk kez bir konunun bansız devam ediyor![]()