• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz. 🧿 Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.

Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız. 🧿🧿
Valla aklı olan evlenmez. Bekarlık gibisi var mı. İstediğin saatte uyu istediğin saatte uyan. Gönlünce gez toz hayatını yaşa.

Kaynanası yemegini çöpe döküyormus o konuya aşırı kinlendim. İş yorgunluğuyla laf yetiştirme derdindeyim şermoo.

Kaynanası kendi derdine yansın. Dua etsin de: bugün burun kıvırdığı; utanmadan çöpe döktüğü nimete muhtaç olmasın.

Dolmanın pirinci diri kaldıysa: tadına, lezzetine bağlı olarak bir tencereye su ilave edip; yeniden pişirirsin.

Gelin emek etmiş, pişirmiş; beğenmediysen yeme, çöpe dökmek nedir.

Dex i küstürcekler sonunda gelmicek 😓 bakıyom yazdklarna gecen banlancak bsey farkedemedim ama kurallarıda tam anlamıs sayılmam halen😅
Hsjshshsh tam olarak aynı durumdayım. Banlanacak birşey bende göremedim ama bize göre herşey normal bu kk ya göre herşey yasak gibi 😂

Back
X