- 1 Aralık 2021
- 15.791
- 57.276
- 548
- 35
Barış manço dan alıntı nane limon kabuğu yapacaktım olmadı böyle yaptımİsmini okuyunca hasta hissediyorum apla neden nane limon mesela neden yeşil çay kokusu değil ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barış manço dan alıntı nane limon kabuğu yapacaktım olmadı böyle yaptımİsmini okuyunca hasta hissediyorum apla neden nane limon mesela neden yeşil çay kokusu değil ?
Olumm rakibim cok cekil surdanDaha uğramadım oralara bulamazsın![]()
Valla aklı olan evlenmez. Bekarlık gibisi var mı. İstediğin saatte uyu istediğin saatte uyan. Gönlünce gez toz hayatını yaşa.Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz.Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.
Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız.![]()
Öyleyiz bebişimGittim geldim hala bekarsınız![]()
Ben ikna oldum evleniyorum.Evlilik, evlilik, evlilik.. YAŞASIN EVLİLİK.
Profil resmin çok güzellBen ikna oldum evleniyorum.
Deli biriyle evlen o zaman evlilik cok güzel oluyoBen ikna oldum evleniyorum.
Bu ne azim, istikrar ya helal olsunEvlilik, evlilik, evlilik.. YAŞASIN EVLİLİK.
Kaynanası yemegini çöpe döküyormus o konuya aşırı kinlendim. İş yorgunluğuyla laf yetiştirme derdindeyim şermoo.
Şermin hanım siz bilirsiniz ya benim kankam dexter neden banlandı
Sherminecann ben anlasıldım mı acaba? Yanlıs mı anlasıldım kafamda deli sorular
Peki sevgili bilgisayarımız ne yapıyor?
Dex i küstürcekler sonunda gelmicekŞermin hanım siz bilirsiniz ya benim kankam dexter neden banlandı![]()
Kaynanası yemegini çöpe döküyormus o konuya aşırı kinlendim. İş yorgunluğuyla laf yetiştirme derdindeyim şermoo.
Hsjshshsh tam olarak aynı durumdayım. Banlanacak birşey bende göremedim ama bize göre herşey normal bu kk ya göre herşey yasak gibiDex i küstürcekler sonunda gelmicekbakıyom yazdklarna gecen banlancak bsey farkedemedim ama kurallarıda tam anlamıs sayılmam halen
![]()
Erduvan erduvan erduvann diye okudumBu ne azim, istikrar ya helal olsun![]()
Duvarlar altında kalasıcaa diye tamamlıyorumErduvan erduvan erduvann diye okudum![]()