• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Niye böyle bir yalan söyledim hiç bir fikrim yok.

Okuldakilere idarecilik sınavına çok iyi hazırlandım idareci olacağım dedim bütün yalanlarım bayramdan sonra bir bir ortaya çıkacak nanayı yedim. chemist0 chemist0 dogadostupanda dogadostupanda zaman hiç aksın istemiyorum

Sinavdan 98 alinca aglama krizlerine giren kiz cocuklarina benziyosun burhan. Eminim sinavin iyi gelecektir

Sinavdan 98 alinca aglama krizlerine giren kiz cocuklarina benziyosun burhan. Eminim sinavin iyi gelecektir
Gerçekten hiç çalışmadım. Rezil oldum kesin. Herkese de inek gibi çalıştım diye hava attım. Eski manita da okulda o da duydu, hatta sordu. Rezillik loading..

Kuzucum eski esini kotuleyen adamdan bir nane olmaz.
Sevmis, begenmis, evlenmis. Bosaninca deliydi, berbatti vs demeleri hic samimi değil.
Dehlemen isabet olmus
Her gün görüyorum için kan ağlıyor çünkü öyle çabuk beğenen biri değilim küçük bir yerdeyim biriyle tanışayim çevresi de olmuyor. Üzüldüm öyle birisi çıkmasına.

Ne bileyim hava atasim geldi. Herkes kesin kazanırsın diyorlar gelen geçen soruyor. Sınavdan sonra ya mal diyecekler ya yalancı.
İlk seçeneği diyeceklerdir😅 hava tam tersi atılır ya uff devrelerin mi yandı?? Hiç çalışmadım diyip kazanırsn vere vauuuvv olur..

Back
X