- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.006
- 528
Yaşadığım her anın tadını çıkarıyorum bebeyyyimm sen ne yapıyorsun çamaşırlar halloldu mu yemek yaptın mı çocuklarla ilgilendin mi evini süpürdün mü bulaşıklarını yıkadın mıNapiyonuz bekarlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığım her anın tadını çıkarıyorum bebeyyyimm sen ne yapıyorsun çamaşırlar halloldu mu yemek yaptın mı çocuklarla ilgilendin mi evini süpürdün mü bulaşıklarını yıkadın mıNapiyonuz bekarlar![]()
Napıyosun meselaaaYaşadığım her anın tadını çıkarıyorum bebeyyyimm sen ne yapıyorsun çamaşırlar halloldu mu yemek yaptın mı çocuklarla ilgilendin mi evini süpürdün mü bulaşıklarını yıkadın mı![]()
İşten gelip yayılıyorum filmimi de açıp buralarda takılıyorum işte daha nolsunNapıyosun meselaaa
Ya cocuk haric bunlari bekarlarda yapmasi lazim zaten kim yapiyo sizin icinYaşadığım her anın tadını çıkarıyorum bebeyyyimm sen ne yapıyorsun çamaşırlar halloldu mu yemek yaptın mı çocuklarla ilgilendin mi evini süpürdün mü bulaşıklarını yıkadın mı![]()
Annem yapıyor. Ben sadece kişisel temizlik ve tırnağıma ojeden başka kafama bişi takmıyorumYa cocuk haric bunlari bekarlarda yapmasi lazim zaten kim yapiyo sizin icinpohun icin de mi yasiyonuz olum napiyonuz la
E benim de kocacim yapiyo aslan gibin masalah her is geliyo elinden catlaAnnem yapıyor. Ben sadece kişisel temizlik ve tırnağıma ojeden başka kafama bişi takmıyorum![]()
Çatladım şuanE benim de kocacim yapiyo aslan gibin masalah her is geliyo elinden catla![]()
Biz bekarlar/// Siz evliler
Yaa burki senin şu kendini kandırmaların yok muYaşadığım her anın tadını çıkarıyorum bebeyyyimm sen ne yapıyorsun çamaşırlar halloldu mu yemek yaptın mı çocuklarla ilgilendin mi evini süpürdün mü bulaşıklarını yıkadın mı![]()
Burhan kaçar.![]()