- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.178
- 358
Gider misin basımızdannnKocama sarilip uyucam ben, siz de yastiga falan sarilin hic yoktan iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gider misin basımızdannnKocama sarilip uyucam ben, siz de yastiga falan sarilin hic yoktan iyidir
Zabağnan gelirimGider misin basımızdannn![]()
Sen simdi zevüşürsündeZabağnan gelirim
Sen simdi zevüşürsünde![]()
Kocan mı varKocama sarilip uyucam ben, siz de yastiga falan sarilin hic yoktan iyidir
Cok şükürKocan mı var
Nazara gelicen diye korkuyorumCok şükür![]()
Ben de bi tirstim suan yazmicam bidaNazara gelicen diye korkuyorum![]()
Cok şükür![]()
Ay hicte bile tertemisss benim kocacim, onlar benden cekiyoYazık kız. Her gece aynı adamla yatağa mı giriyon. Ağzı kokar burnu akar poposundan pırtlar. Kaynanası, görümcesi, eltisi hepsini çekiyon mu.
Niyee beeCanlarım ben hesabı kapatıp gidebilirim sıhıldum
SıhıldumNiyee bee
Biraz detoks yap.. burayla alakalı değil ama genel olarak bi skknlk durumun varSıhıldum
Yeminle dertleriyle içimi şişirdiler. Bazıları hariç. Hayır dert de dert olsa kaynanam yemeğimi döktü öbürü ayranımı döktü beriki kızları stalkladı. Vallaha şiştim ha.Biraz detoks yap.. burayla alakalı değil ama genel olarak bi skknlk durumun var
Olumm bdv de takılıp ne duymayı bekliyosunYeminle dertleriyle içimi şişirdiler. Bazıları hariç. Hayır dert de dert olsa kaynanam yemeğimi döktü öbürü ayranımı döktü beriki kızları stalkladı. Vallaha şiştim ha.
Hayat enerjim çöp.
Beni cinsellik paklar. ByeOlumm bdv de takılıp ne duymayı bekliyosunbiraz uzaklas madem daha pozitf şeylere yönel.. en kötü aç komik video izle yani.. enerjini daha da düşürme.. gün içinde gir özel msjdan atarız komik bsey varsa oraya damlarsın
Burdayım ama değilim.