• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Beni niye etiketledin ki burada bayram mi var hicte bisi yapmadim cekirdek ailemleydim yine KOCAM ve cocuklarim😂
Gelen giden darlamadi mi seni ne zaman evleniyon karta kaçtın vs diye :KK53:
Kötüsün ve bu fiziksel değil :63:

Son düzenleme:
Evliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihi:kk77::KK54: siz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk 🧿🧿😌 ffestinalente ffestinalente C Calcifer mybiglove mybiglove Artemissisipi Artemissisipi accessdenied accessdenied Dexter Dexter Queen Teyze Queen Teyze chemist0 chemist0 Katibin Ruhu Katibin Ruhu dogadostupanda dogadostupanda Clemencia Clemencia Depresif Penguen Depresif Penguen Z zxshermine G gunces

Bebisim ben senin bayram konunu gordum cok acikliydi yav :( kahroldum ben o derece. Ben ne bekarken ne evliyken hic zorla bir yerlere goturulmedim. Uzulme nolur kiyamam :(

Evliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihi:kk77::KK54: siz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk 🧿🧿😌 ffestinalente ffestinalente C Calcifer mybiglove mybiglove Artemissisipi Artemissisipi accessdenied accessdenied Dexter Dexter Queen Teyze Queen Teyze chemist0 chemist0 Katibin Ruhu Katibin Ruhu dogadostupanda dogadostupanda Clemencia Clemencia Depresif Penguen Depresif Penguen Z zxshermine G gunces

El sürmeden oturduğum kahvaltı sofrası. 😁
Şekerim ben hizmet etmem hizmet ettiririm 😎

IMG_20230421_100853.webp

Back
X