- 16 Haziran 2011
- 17.030
- 76.943
- 798
Gerçek sanıp kudursunlar![]()
Hangi yorumun ciddi, hangisi ironi anlaşılmayıp; hepsine ironi muamelesi yapılmadan dur bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek sanıp kudursunlar![]()
Jsjshsj herhalde bir davetiye yollarsın bizde gelip 2 gerdan kırarız. O kadar çeyiz düzdük sana
Hangi yorumun ciddi, hangisi ironi anlaşılmayıp; hepsine ironi muamelesi yapılmadan dur bence.![]()
Kendimi tutamıyorum bazençok değişik şeyler yazıyorlar şaşırıyorum eskiden "yok artık" diyordum şimdi böyle ironi yapıyorum
O kadarcık kusur, kadı kızında da olur. Kutsal halka takılınca; güncelleme gelecek belki adamlara. böyle eli yüzü düzgün yakışıklı aklı başında zengin bir beyle inşallah bir gün sana davetiyemizi göndereceğim
Değişik bir şey yazmıyorlar aslında. Adamlar, evlilik için gerekli 2 önemli kriteri sağlıyorsa; o kadarcık kusur için, kısmetlerini ellerinin tersiyle itsinler mi.O kadarcık kusur, kadı kızında da olur. Kutsal halka takılınca; güncelleme gelecek belki adamlara.
![]()
Para parayı çeker sözü doğru olabilir. Konunun birindeaccessdenied 'a kısmet çıktı; ben müdahale etmiş bulundum.
![]()
Bir bana kısmet bulamadık zatenaccess beğenmediyle kısmeti bana göndersin
Hippi miBirazcık ilginç bir kısmetti.
Birazcık ilginç bir kısmetti.
burhan evlenmesin arkamdan ağzıyla da gülmemişKsjjj yok amaç oysa doğru yer değil1 aya hepsini evlendirmeyi planlıyoruz biz
![]()
Hosgeldn yahu sen neden banlandınburhan evlenmesin arkamdan ağzıyla da gülmemişdaha da davosa gelmem
hoş buldum yavrucum, valla ban öncesi biraz fazla şansımı zorladımHosgeldn yahu sen neden banlandın
hoş buldum yavrucum, valla ban öncesi biraz fazla şansımı zorladımkimbilir hangisi için ban yedim
troll bdv yorumlarına dayanamıyorum benim suçum yok
![]()
Muhteşem harika bir kısmet gönderdi bana sevgili şermin. Bohçamı hazırladım bu gece kaçıyorum.
hoş buldum şermin, valla o kadar basitse çok üzülürümHoşgeldinDexter .
Bdv'ye yazdığın bir yorumun 2.paragrafında; tenisle ses benzeşmeli kelime ve yorumdan ban yemiş olabilir misin ?
![]()
Kız sen nerdesin özledim. Bak bunu herkese söylemem kıymetini bilburhan evlenmesin arkamdan ağzıyla da gülmemişdaha da davosa gelmem
koz son nordoson ozlodom hee ondan arkamdan banlanmış tıhıhı diye gülmüşsün dimi besbekar kıskannçççç piiisssssKız sen nerdesin özledim. Bak bunu herkese söylemem kıymetini bil![]()
Sen gelmeden 2 kez banlandım halen piyasada yoktunkoz son nordoson ozlodom hee ondan arkamdan banlanmış tıhıhı diye gülmüşsün dimi besbekar kıskannçççç piiisssss