• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Sonu üzücü değil; bir yalan hikayesi, üzülmeden okuyabilirsiniz.

Kadının biri, evli adamdan dünyaya gelen çocuğuna kimlik çıkartmak için Tv'ye çıkmıştı.

Kadına soruyorlar haliyle: adamın evli olduğunu biliyor muydun; kendini sana bekar olarak tanıtarak, seni kandırdı mı vs. Kadın adamın evli olduğunu bilerek ve isteyerek; adamla ilişki yaşamış. Adam hamileliği duyunca sonlandırılmasını istemiş. Stüdyodaki seyirciler tepki gösterdi; peki neden bencil isteklerinle çocuğuna bu durumu yaşatmayı seçtin vb diye.

Kadın ağlamaya başladı. Ben ilk evliliğimden olan 2 çocuğumu kaybettim; çocuk sahibi olmak istedim dedi.

Kayıp kelimesini duyunca, herkes baş sağlığı diledi; kadın da hiç sesini çıkarmadı.

İhbar geldi herhalde. Sunucu nasıl kaybettiniz çocuklarınızı: kaza mı, hastalık mı ? diye sordu.

Meğer çocuklar hayatta ve iyilermiş. Kadın velayeti kaybetmiş. Çocuklar da anneleriyle görüşmek istemiyormuş.

Allah akil fikir versin bunlara ya valla normal insan sayisi azaldi artik.

Allah akil fikir versin bunlara ya valla normal insan sayisi azaldi artik.

O yüzden, her anlatılana üzülmeden veya yardıma koşmadan önce; olayın doğru olup olmadığını ve ne olduğunu öğrenmek lazım. Türlü türlü insan var; kimsenin niyeti de yüzüne bakınca anlaşılmıyor.

O yüzden, her anlatılana üzülmeden veya yardıma koşmadan önce; olayı anlamaya çalışmak lazım. Türlü türlü insan var; kimsenin niyeti de yüzüne bakınca anlaşılmıyor.

Aynen oyle. Bazen konularda soru soriyoruz kiziyorlar, konuyla alakasi ne diyorlar ve konu sahipleri de tepki gosteriyor ama hepimiz az cok bazi konularda akillandik ki soruyoruz anlamaya calisiyoruz.

Aynen oyle. Bazen konularda soru soriyoruz kiziyorlar, konuyla alakasi ne diyorlar ve konu sahipleri de tepki gosteriyor ama hepimiz az cok bazi konularda akillandik ki soruyoruz anlamaya calisiyoruz.

Harekete geçip, sonradan pişman olmaktansa; temkinli olmak daha iyidir.

Eski konularda görmüşsünüzdür belki.Bir üyenin açtığı konu sebebiyle, yönetim polisi aramış; sonrasında konu sahibi, kapıya gelen polislere kapıyı açmak istememiş. Anlattıklarım doğru değildi vb demiş. Yönetimi etiketleyip, polise bildirin vb yazılan konularda; anlatıyorlar zaman zaman.

bu burhan yüzünden bi kere daha ban yersem sövme postları açıcam, kahveden adam toplayıp dövdürücem 😒 N Nickyokkk konunu taşıttır gelmiyim oraya 😒

Hep can sıkıntısından oluyor bunlar. Tam senin konunda sohbete başlıyoruz; N Nickyokkk hepimizi etiketleyip konusuna topluyor. Bu konuda sohbete başlıyoruz, N Nickyokkk 'nin canı sıkılıyor; bdy'ye sarıyor, yetmiyor bir de Bdv'de konu açıyor.

Back
X