- 15 Şubat 2015
- 13.397
- 47.339
- 798
Bu gidisle bekarlar birbirine hallenmeye baslayacak
Piyasadaki bekarları iyi bir şey diyerek kandırıp evlendirttiniz
Senin evlilerden mutlu olmaya ne hakkin var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piyasadaki bekarları iyi bir şey diyerek kandırıp evlendirttiniz
Sonu üzücü değil; bir yalan hikayesi, üzülmeden okuyabilirsiniz.
Kadının biri, evli adamdan dünyaya gelen çocuğuna kimlik çıkartmak için Tv'ye çıkmıştı.
Kadına soruyorlar haliyle: adamın evli olduğunu biliyor muydun; kendini sana bekar olarak tanıtarak, seni kandırdı mı vs. Kadın adamın evli olduğunu bilerek ve isteyerek; adamla ilişki yaşamış. Adam hamileliği duyunca sonlandırılmasını istemiş. Stüdyodaki seyirciler tepki gösterdi; peki neden bencil isteklerinle çocuğuna bu durumu yaşatmayı seçtin vb diye.
Kadın ağlamaya başladı. Ben ilk evliliğimden olan 2 çocuğumu kaybettim; çocuk sahibi olmak istedim dedi.
Kayıp kelimesini duyunca, herkes baş sağlığı diledi; kadın da hiç sesini çıkarmadı.
İhbar geldi herhalde. Sunucu nasıl kaybettiniz çocuklarınızı: kaza mı, hastalık mı ? diye sordu.
Meğer çocuklar hayatta ve iyilermiş. Kadın velayeti kaybetmiş. Çocuklar da anneleriyle görüşmek istemiyormuş.
Kocasi kulotlu corap giyen bile vardi :)
Cevap veriyorum dolapları naftalinlememis. Guve yemiş donlariGeriye tek seçenek kalıyor o zaman.
Allah akil fikir versin bunlara ya valla normal insan sayisi azaldi artik.
Ya da Teyze ateşli bi aşk gecesinde dişleyip çekti çıkardı amcanın donunu. Evet ya güve ya bu. Ya a ya bGeriye tek seçenek kalıyor o zaman.
O yüzden, her anlatılana üzülmeden veya yardıma koşmadan önce; olayı anlamaya çalışmak lazım. Türlü türlü insan var; kimsenin niyeti de yüzüne bakınca anlaşılmıyor.
Aynen oyle. Bazen konularda soru soriyoruz kiziyorlar, konuyla alakasi ne diyorlar ve konu sahipleri de tepki gosteriyor ama hepimiz az cok bazi konularda akillandik ki soruyoruz anlamaya calisiyoruz.
bu sefer banlanırsam bi ay yokum, sonra da çocuk doğacak zatenUlen butun bir topigi banlatti zamaninda onlardan yedigi beddualarla da hic evlenemicek
Konsantre ol ve cak bedduayibu sefer banlanırsam bi ay yokum, sonra da çocuk doğacak zatenburhanın canı hamile bedduası istiyo fzkhxgljss
öff ben yeni geldim yaaa2 yorum yapmisimbanlanma ihtimalim var gibi
![]()
Suresi gecmeden hemen icerigini degis yorumlarinin, uzulme vs de2 yorum yapmisimbanlanma ihtimalim var gibi
![]()