Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün gideceğim ve hepiniz beni banla arayacaksınızmuneyi etiketleyip konuyu taşımasını, burhanı da ebedi banlamasını isteyelim![]()
valla bu neymiş canı sıkıldıkça bizi yakıyo hep evlileri çekemediğinden
Ben gerçek bir derdimi anlattım özür dilerim saç yolacak elti ve gorumceye sahip olmadığım için. Bekarların derdi böyle oluyor ancavalla bu neymiş canı sıkıldıkça bizi yakıyo hep evlileri çekemediğindenama yanlış kategoride açılmış konuya yorum yapanların yanması hiç adil değil ya konuyu açanı uçursunlar bizim suçumuz ne
![]()
gerçek derdini geyikle harmanlamışsın ciddiye alamadıkBen gerçek bir derdimi anlattım özür dilerim saç yolacak elti ve gorumceye sahip olmadığım için. Bekarların derdi böyle oluyor anca
Senin saçını başını yolcaz biz simdi merak etme hic acindirma kendini, konu başlığindan icerigine kadar geyik gelen yorumlarda geyige baglaniyo kuzucum ondan sonra gelsin griler.Ben gerçek bir derdimi anlattım özür dilerim saç yolacak elti ve gorumceye sahip olmadığım için. Bekarların derdi böyle oluyor anca
valla bu neymiş canı sıkıldıkça bizi yakıyo hep evlileri çekemediğindenama yanlış kategoride açılmış konuya yorum yapanların yanması hiç adil değil ya konuyu açanı uçursunlar bizim suçumuz ne
![]()
bu sefer de bu kenafir besbekar yüzünden ban yersek gelince burhanı linç postu açalımSenin saçını başını yolcaz biz simdi merak etme hic acindirma kendini, konu başlığindan icerigine kadar geyik gelen yorumlarda geyige baglaniyo kuzucum ondan sonra gelsin griler.
ya ben hamileyim, cezai ehliyetim olmaması lazımTuzağa düşmek ?![]()
Nuranka gitti aha
konu açma kotası da olmalı, bu kadar saçmalanmazBağırsak faaliyetleri için Bdv'ye konu açınca; normal.
Tuvaletim geldi sizce büyük mü küçük mü diye konu acacak nerdeyse
Ben gerçek bir derdimi anlattım özür dilerim saç yolacak elti ve gorumceye sahip olmadığım için. Bekarların derdi böyle oluyor anca