• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Hep can sıkıntısından oluyor bunlar. Tam senin konunda sohbete başlıyoruz; N Nickyokkk hepimizi etiketleyip konusuna topluyor. Bu konuda sohbete başlıyoruz, N Nickyokkk 'nin canı sıkılıyor; bdy'ye sarıyor, yetmiyor bir de Bdv'de konu açıyor.
valla bu neymiş canı sıkıldıkça bizi yakıyo hep evlileri çekemediğinden 😂 ama yanlış kategoride açılmış konuya yorum yapanların yanması hiç adil değil ya konuyu açanı uçursunlar bizim suçumuz ne 😒

valla bu neymiş canı sıkıldıkça bizi yakıyo hep evlileri çekemediğinden 😂 ama yanlış kategoride açılmış konuya yorum yapanların yanması hiç adil değil ya konuyu açanı uçursunlar bizim suçumuz ne 😒
Ben gerçek bir derdimi anlattım özür dilerim saç yolacak elti ve gorumceye sahip olmadığım için. Bekarların derdi böyle oluyor anca

Ben gerçek bir derdimi anlattım özür dilerim saç yolacak elti ve gorumceye sahip olmadığım için. Bekarların derdi böyle oluyor anca
gerçek derdini geyikle harmanlamışsın ciddiye alamadık 😂 ayrıca eltin görümcen olsaydı o derdin olmayacaktı 😂

Senin saçını başını yolcaz biz simdi merak etme hic acindirma kendini, konu başlığindan icerigine kadar geyik gelen yorumlarda geyige baglaniyo kuzucum ondan sonra gelsin griler.

Senin saçını başını yolcaz biz simdi merak etme hic acindirma kendini, konu başlığindan icerigine kadar geyik gelen yorumlarda geyige baglaniyo kuzucum ondan sonra gelsin griler.
bu sefer de bu kenafir besbekar yüzünden ban yersek gelince burhanı linç postu açalım 😂

O konuda anlattıklarını; buraya yazsan, burada da cevap verirdik sana.

Niye sitedeki aktif tüm üyeleri banlatmaya yemin etmiş gibi; sürekli konu açıyorsun ki.

Back
X