• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Sen de evli, barklı kadınsın; benden daha iyi bilirsin tabii de, o da şehir efsanesi. 😎

Forum siteleri ve sosyal medya siteleri aracılığıyla yayılan bir hikâye o. Aynı hikayenin görümceli ve eltili anlatımları da mevcut. Memedeki piercingi, onlar ( elti, görümce, kaynana...) nasıl görmüş üzerine; sayfalarca geyik yapılmıştı hatta paylaşımların altında.
tanıdığım gayet arsız gelinler var o yüzden bana çok efsane gibi gelmiyo 😂😂 tabii bunlar hikayedir ama böyle insanlar gerçekten varlar 😂

Söylediklerim yanlış anlaşılıyor bazı üyeleri konumda yasaklayacağım yorum yapmasınlar. Keşke engel olsaydı
bdvdeki konun mu? aman ne uğraşıyosun muneye söyle kapatsın

tanıdığım gayet arsız gelinler var o yüzden bana çok efsane gibi gelmiyo 😂😂 tabii bunlar hikayedir ama böyle insanlar gerçekten varlar 😂

Bu şehir efsanelerinin bu kadar yayılma sebebi de; 8 milyarda 1 olasılıkla ( yaklaşık dünya nüfusu) gerçek olma ihtimalleri zaten. :KK53:

Burhanciiim sen ciddi bir konu acmalisin. Dunde yazdim, takmadin. Senin bir derdin var ama nedir?

N Nickyokkk Burhan bebişimle burda en komik şeyleri biz yazıyoruz. Ama dertlerimizi içimize atıyoruz. Zavallı biz. :KK19: Tek derdimiz bayramda yaptığımız yemekleri kaynanaya beğendirmek olsaydı her şey çok güzel olurdu.

N Nickyokkk Burhan bebişimle burda en komik şeyleri biz yazıyoruz. Ama dertlerimizi içimize atıyoruz. Zavallı biz. :KK19: Tek derdimiz bayramda yaptığımız yemekleri kaynanaya beğendirmek olsaydı her şey çok güzel olurdu.
Ağlayan palyaçoyuz..

Back
X