- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.007
- 528
Bunlar cimri bunların cebinde akrep varÖyle deme, kötü oldum şimdi.
Bundan sonra bize her komik beğenisi yapanlardan para alalım, ibandan atsınlar paraları en azından gelirimiz olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar cimri bunların cebinde akrep varÖyle deme, kötü oldum şimdi.
Bundan sonra bize her komik beğenisi yapanlardan para alalım, ibandan atsınlar paraları en azından gelirimiz olur.
Doğru valla, çeyizime donları bile zor koydularBunlar cimri bunların cebinde akrep var
Arkadaşlar ben aldatıldım.. 1 aya yakın biriyle görüşüyordum meğer sevgilisi varmış..chemist0
dogadostupanda
ffestinalente
Dexter
EloraViolet
Olm züürt tesellisi gbi olcak ama evli olmadıgına şükret.. aldatılma üzerine masterlı sayılırım beddua time yapalım mı rahatlar mısınArkadaşlar ben aldatıldım.. 1 aya yakın biriyle görüşüyordum meğer sevgilisi varmış..chemist0
dogadostupanda
ffestinalente
Dexter
EloraViolet
Şimdi burhan bekarlığı savunmasin da kimi savunsun.Can sıkmak gibi olmasın; yalnız bu durumda: sen kandırılmış, adamın hayatındaki diğer kızsa, aldatılmış oluyor.
Çok şanslıymışsın ki; kısa sürede olay ortaya çıkmış.
piii kız valla haklısın bu erkeklerden nefret etmekte, ama iyi yanından bak 1 ay bir şey değil çabuk kurtulmuşsun. zamanında ben de yaşamıştım ay bunların hayatı yalan diyodum ama böyle kanı bozuklar yüzünden herkesi aynı kefeye koyma, sadece hemen güvenmeArkadaşlar ben aldatıldım.. 1 aya yakın biriyle görüşüyordum meğer sevgilisi varmış..chemist0
dogadostupanda
ffestinalente
Dexter
EloraViolet
Salak yerine konmak insanı yaralıyor ben görünüş olarak da yaş olarak da davranış olarak da daha üstündüm nasıl yaptı bunuOlm züürt tesellisi gbi olcak ama evli olmadıgına şükret.. aldatılma üzerine masterlı sayılırım beddua time yapalım mı rahatlar mısın![]()
oğlum adriana limanın tipsiz kocası adrianayı aldatmıştı kadına ben bile yükseliyorumSalak yerine konmak insanı yaralıyor ben görünüş olarak da yaş olarak da davranış olarak da daha üstündüm nasıl yaptı bunu
Bu baskası mı o eski mi? Bide nezmn öğrendin nasıl öğrendin?Salak yerine konmak insanı yaralıyor ben görünüş olarak da yaş olarak da davranış olarak da daha üstündüm nasıl yaptı bunu
kız 1 aylıkken aldatmamış ki burhanla 1 aydır birlikteymiş öteki kızla kimbilir ne kadar zaman olmuştur yeni heyecan aramış hıyarBu baskası mı o eski mi? Bide nezmn öğrendin nasıl öğrendin?
Salak yerine konmak değil kusum eziklik o rüştünü baska türlü ispat edemeyen malların baska hcbi yeteneği olmadıgı için böyle bi halt oldklarını sanıyolar.. terch ediliyorm oowww herkes bana bayılıyo kafasıyla ego tatmini ve tabiki karaktersizlik.. ayrıca aldatmak cddi ruh hastalıgı belirtiside.. uzun yıllar ilişkim olur sorunların olur kaçmak uzaklasmak olur, terkedip gidip yne istediğini yap ama yapmasa bile o durumda aldatmayı insan belki sıkıldı der geciştiriri. Ama 1 aylık bseyde aldatmak akıl saglıgının yetersiz oldugunu cddi cddii gösterir inan
Bu baskası mı o eski mi? Bide nezmn öğrendin nasıl öğrendin?
Salak yerine konmak değil kusum eziklik o rüştünü baska türlü ispat edemeyen malların baska hcbi yeteneği olmadıgı için böyle bi halt oldklarını sanıyolar.. terch ediliyorm oowww herkes bana bayılıyo kafasıyla ego tatmini ve tabiki karaktersizlik.. ayrıca aldatmak cddi ruh hastalıgı belirtiside.. uzun yıllar ilişkim olur sorunların olur kaçmak uzaklasmak olur, terkedip gidip yne istediğini yap ama yapmasa bile o durumda aldatmayı insan belki sıkıldı der geciştiriri. Ama 1 aylık bseyde aldatmak akıl saglıgının yetersiz oldugunu cddi cddii gösterir inan
Öbür kızla geçen seneden beridir görüşüyormuş. Terkedecekmiş de onu fırsat bulamamış böyle salakça savunma mı olur?kız 1 aylıkken aldatmamış ki burhanla 1 aydır birlikteymiş öteki kızla kimbilir ne kadar zaman olmuştur yeni heyecan aramış hıyar
AsdfffÖbür kızla geçen seneden beridir görüşüyormuş. Terkedecekmiş de onu fırsat bulamamış böyle salakça savunma mı olur?
Arkadaşlar ben aldatıldım.. 1 aya yakın biriyle görüşüyordum meğer sevgilisi varmış..chemist0
dogadostupanda
ffestinalente
Dexter
EloraViolet
Sürekli mesaj atıyor yazmıyorum sinirden elim titriyor. Bu gidisle numaramı değiştireceğimAsdfffbi arkadasımın basına geldi bu üzülmesin diye yok ben onun bekaretini bozdumda kötü davrandm kendi ayrılsın diye bekliyorm.. trilyon tane yalan düzenbazlk ikisindende vazgecmiyodu ve eğitimli akademisyen mimar bunu yapan birde.. kısa zamanda öğrenmen hayrına olmus ama sana ulasmasına izin verme sakın
Engelle yavrucumSürekli mesaj atıyor yazmıyorum sinirden elim titriyor. Bu gidisle numaramı değiştireceğim
karımla artık kağıt üstünde birlikteyiz diyen adamlarla kapışırÖbür kızla geçen seneden beridir görüşüyormuş. Terkedecekmiş de onu fırsat bulamamış böyle salakça savunma mı olur?
Sürekli mesaj atıyor yazmıyorum sinirden elim titriyor. Bu gidisle numaramı değiştireceğim