- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #1.721
Nasil ogrendin aldatildigini
Bide uzun iliskisi varmis pisligin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil ogrendin aldatildigini
sus dün senin yüzünden büyük tehlike atlattık
Uzun hikaye ama duydum diyeyim. Geçen seneden beri bir ilişkisi varmış. Kız saglikciymis ve başka şehirde çalışıyormuş. Kızla iletişime geçtim çok da şok olmadıNasil ogrendin aldatildigini
Bide uzun iliskisi varmis pisligin
Ayy hep uslu uslu duruyoruz, keşke bir bey beni bulsada gezsek dolaşsak böyle akşam akşam burda oturuyorum anca.
Uzun hikaye ama duydum diyeyim. Geçen seneden beri bir ilişkisi varmış. Kız saglikciymis ve başka şehirde çalışıyormuş. Kızla iletişime geçtim çok da şok olmadı
Dün bana bok atıyordun arkamdan etmediğin laf kalmadı bugün Muso gibi konu olsa diyorsun. Sen muneye niye mesaj atıyon kiz o benim gerçek derdimdi. Şu sürekli nişanlısını bahseden kız olmasa gayet güzel ilerliyordu geldi zıçti içinesus dün senin yüzünden büyük tehlike atlattıkmuneye yazdım konuyu taşır mısın diye hala bdvde
başımıza iş açıyodun kenafir
![]()
Akşam derken ? Hangi ülkeye göre; akşam akşam ?![]()
sus dün senin yüzünden büyük tehlike atlattıkmuneye yazdım konuyu taşır mısın diye hala bdvde
başımıza iş açıyodun kenafir
![]()
Dün bana bok atıyordun arkamdan etmediğin laf kalmadı bugün Muso gibi konu olsa diyorsun. Sen muneye niye mesaj atıyon kiz o benim gerçek derdimdi. Şu sürekli nişanlısını bahseden kız olmasa gayet güzel ilerliyordu geldi zıçti içine
kız muso doğru kategoride konu açıyoduDün bana bok atıyordun arkamdan etmediğin laf kalmadı bugün Muso gibi konu olsa diyorsun. Sen muneye niye mesaj atıyon kiz o benim gerçek derdimdi. Şu sürekli nişanlısını bahseden kız olmasa gayet güzel ilerliyordu geldi zıçti içine
Noldu bak banlanmadım bu da size kapak olsunKimse banlanmasın diye, bdv'deki konuya yazanları tek tek bu konuya bile çağırdık.![]()
burhan da sinsi sinsi konusunu okudu iki saatKimse banlanmasın diye, bdv'deki konuya yazanları tek tek bu konuya bile çağırdık.![]()
Uzun hikaye ama duydum diyeyim. Geçen seneden beri bir ilişkisi varmış. Kız saglikciymis ve başka şehirde çalışıyormuş. Kızla iletişime geçtim çok da şok olmadı
Kiza dunden beri anlat, noldu diyorum, simdi anlatti konuyu mu degistireyimdogadostupanda kız bıraksanıza şu hıyarı, geyik yapacak konu bulun bunu konuştuğunuz zamanınıza yazık
kız olayı fazla kişiselleştirdi, hepimize giydiresi geldi goygoy seviyoruz diye suçlu oldukKızın dediklerinin neyine kızdın sahi ?
Ya aklınca bana laf söylüyor. Sürekli nişanlısını anlatıyordu. Twitter'da bana şöyle yazmis böyle yazmış diye. Ben de halen takiptesin dedim o da evet bir sorun mu var yazdı ben de komik yazdım. Olabilir sizin düşünceniz beni ilgilendirmez yazmış. Bende neden sordun o zaman yazdım. Böyle bir konu geçmişti aramızda. Şimdi gelmiş benim konuma eski nişanlımdan rahatsız olanlar vs abuk subuk zırvalamış. Meğersem bana kinlenmişKızın dediklerinin neyine kızdın sahi ?
Kurulmayacak gibi değil minik beyni çerçevesinde bana laf sokmaya çalıştıkız muso doğru kategoride konu açıyodu
ahahaha o kıza çok kuruldun ya bi sinir bastı seni![]()
çok kişinin kuyruğuna basmışsın burhaannYa aklınca bana laf söylüyor. Sürekli nişanlısını anlatıyordu. Twitter'da bana şöyle yazmis böyle yazmış diye. Ben de halen takiptesin dedim o da evet bir sorun mu var yazdı ben de komik yazdım. Olabilir sizin düşünceniz beni ilgilendirmez yazmış. Bende neden sordun o zaman yazdım. Böyle bir konu geçmişti aramızda. Şimdi gelmiş benim konuma eski nişanlımdan rahatsız olanlar vs abuk subuk zırvalamış. Meğersem bana kinlenmiş
dogadostupanda kız bıraksanıza şu hıyarı, geyik yapacak konu bulun bunu konuştuğunuz zamanınıza yazık
Kız herkes beni sever bu kendince kinlenmiş hshshsçok kişinin kuyruğuna basmışsın burhaann![]()
ahaha şermin burhanın tarafa doğru yanlaya yanlaya gidiyosun aşk olsunGeyik yapılacak konu ve bölüm burası aslında; yine de siz bilirsiniz tabii.Siz, evli barklı olduğunuz için; daha iyi bilirsiniz tabii.
![]()