❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Ya aklınca bana laf söylüyor. Sürekli nişanlısını anlatıyordu. Twitter'da bana şöyle yazmis böyle yazmış diye. Ben de halen takiptesin dedim o da evet bir sorun mu var yazdı ben de komik yazdım. Olabilir sizin düşünceniz beni ilgilendirmez yazmış. Bende neden sordun o zaman yazdım. Böyle bir konu geçmişti aramızda. Şimdi gelmiş benim konuma eski nişanlımdan rahatsız olanlar vs abuk subuk zırvalamış. Meğersem bana kinlenmiş

Bir ara, "Bazı üyeler yüzünden konu açamıyoruz aa dostlar vb" diye yakınan üyeler vardı. O suçlamaları defalarca okuyunca, mesajı çok normal bulmuştum da ben. 😂😂

Bir ara, "Bazı üyeler yüzünden konu açamıyoruz aa dostlar vb" diye yakınan üyeler vardı. O suçlamaları defalarca okuyunca, mesajı çok normal bulmuştum da ben. 😂😂
bize de bu sitenin ağaları sizsiniz heralde diye yazan biri vardı sonra kayboldu 😂

Kız yok bana kinlenmiş baktım acayip üyeler var her şeyi linç ediyor eski nişanlımdan bahsedince beni linç etti tarzında bisi falan diyor. Beni kastediyor 🤣

Aldatan insanin iç huzuru yoktur. Bir yere saglikli bir sekilde tutunamaz. Ailesine, cocuguna, arkadaslarina vb. Hayatini rayina oturtamaz csnim. Sen onu egleniyor gibi görebilirsin ama aslinda ruhu tatmin olmayan birisi
Bu yorum beni rahatlattı. Bana acindirici mesajlar atıyor aklı sıra kendini aklayacak

Bu yorum beni rahatlattı. Bana acindirici mesajlar atıyor aklı sıra kendini aklayacak

Engelle gitsin.
Burhancim bazi ilişkileri bicak gibi keseceksin ve arkana bile bakmayacaksin.
Herifin pisligi ortaya cikmis. Pisman olsa seninle iletisimi keser, hala daha elde tutmaya calisiyor. Diger kizada kendini acindiriyordur. Boyle bir adam senin yanina yakismaz

Kız yok bana kinlenmiş baktım acayip üyeler var her şeyi linç ediyor eski nişanlımdan bahsedince beni linç etti tarzında bisi falan diyor. Beni kastediyor 🤣

Her söylenen söze alınma.Kendisini uyarıp, eleştiren tek kişi; sen değilsindir. Bahsettiği bazı üyelere; belki dahilsindir, belki de dahil değilsindir.

Engelle gitsin.
Burhancim bazi ilişkileri bicak gibi keseceksin ve arkana bile bakmayacaksin.
Herifin pisligi ortaya cikmis. Pisman olsa seninle iletisimi keser, hala daha elde tutmaya calisiyor. Diger kizada kendini acindiriyordur. Boyle bir adam senin yanina yakismaz
Engelledim mesajdan yazıyor. Görmezden geliyorum. Utanmaz ya

Her söylenen söze alınma.Kendisini uyarıp, eleştiren tek kişi; sen değilsindir. Bahsettiği bazı üyelere; belki dahilsindir, belki de dahil değilsindir.
Yok kız beni diyor biliyorum hatta geçen beni şikayet eden de oydu. Eminim yani. Hayır bir de böyle şeyleri sevmiyorum. Bir şey söyleyeceksen direkt söyle ne o öyle hem konuma gel hem laf çarptır. Bir de öğretmen. Pühh

Back
X