- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.901
Yaa popişim tavan suankız valla erkek olsaydım bu chemisti tavlardım tam evinin kadını çocuklarının anası olacak tip
Canim sıkıliyor. Sen bari yeni konu ac ya.
Senden bunu duyarsam iltifat kabul ederim amaJahahhaahjsjsjs hastasın
Narin kelebek tam olarak bence de aklı olan chemisti kaçırmazkız valla erkek olsaydım bu chemisti tavlardım tam evinin kadını çocuklarının anası olacak tip
Gergin değilim sadece bir yorum yapı olarak biraz resmiyim ama yerine göreYalnız burası geyik topiği. Buraya göre fazla gergin ve resmi kalıyorsunuz
Şimdi mutlu olmasına cokk sevindimYa bizimki de hiç bir şey yokken terkedildi. Tek celsede boşandılar bitti. Çocuk bir yıl eşim geri gelecek diye bekledi.
Aşk güzel şey be. Çok heyecanlı oluyor
Ama burası resmi olunacak yer değil. Bizi de veriyorsunuz ve tavrınız hoş değil. BDV daha uygun sizeGergin değilim sadece bir yorum yapı olarak biraz resmiyim ama yerine göre
Kızzz yapmayın utandımmNarin kelebek tam olarak bence de aklı olan chemisti kaçırmaz
Çok şükür aklım var ve bana yetiyor ayrıca üslubunuza diikat edinAllah sana akıl fikir versin fldjdkhs
Tabii burası da tapu kadastro değil zatenGergin değilim sadece bir yorum yapı olarak biraz resmiyim ama yerine göre
sen ne zaman geliyodun hele de bakamKızzz yapmayın utandımm
Koca forumda beni buldu Avrupaya götürecek keriz diyebxhxjxjx
Uslubuda dikkat et. Seni benimle konuşmaktan men ederimTabii burası da tapu kadastro değil zaten
Ksjjshs aldım kabul ettim dicen ya ne utanmasıKızzz yapmayın utandımm
ahahaha kız sen normal yazıyosun noldu bugün süpürge yok muTabii burası da tapu kadastro değil zaten
Bdv derdi olan yazıyor . Ayrıca hangi tavrım sizi rahatsız ettiAma burası resmi olunacak yer değil. Bizi de veriyorsunuz ve tavrınız hoş değil. BDV daha uygun size
Yaa pandayıda cok göresim var ama bu ay acaip acıldım gelemiyomsen ne zaman geliyodun hele de bakam
bandan kafamız kalkmadı bi de mahkemede sürünelimUslubuda dikkat et. Seni benimle konuşmaktan men ederim
Jsjhssh bende bunun merakındayımİşte acaba neden sen; anlatsana biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?