- 15 Şubat 2013
- 25.784
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.094
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #1.921
Harbiden neden ben yaİşte acaba neden sen; anlatsana biraz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harbiden neden ben yaİşte acaba neden sen; anlatsana biraz.![]()
Z zxshermine sana bir karikatür atmıştım ya geri alıyorum. Bu arkadaşa daha uygunBdv derdi olan yazıyor . Ayrıca hangi tavrım sizi rahatsız etti
kızım yemeklere o kadar harcamazsan gelirsinYaa pandayıda cok göresim var ama bu ay acaip acıldım gelemiyom![]()
Ne alakası var yerine göre dedimTabii burası da tapu kadastro değil zaten![]()
Kız ben ne yaptım şimdi bxbxbhxh 2 patates kızartması bana bırak dedim diye mi bunlar hdhdhdhUslubuda dikkat et. Seni benimle konuşmaktan men ederim
Sana talip çıkıyor bana bamya atıyorlar. Bir de profile şey yazmış "ısırıp koparana 5bin TL "Harbiden neden ben yaen dedektif sensin kız. Niye beni seçti ki zengin abinin şeysi bxbxbbx
Kızartmalar senin olabilir ben patates sevmemKız ben ne yaptım şimdi bxbxbhxh 2 patates kızartması bana bırak dedim diye mi bunlar hdhdhdh
Çalci beni men etti. Menemen dedi banaahahaha kız sen normal yazıyosun noldu bugün süpürge yok mu![]()
Men e men adam adama yenen yemekÇaldı beni men etti. Menemen dedi bana
Olaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuz
Chicken translate gibi oldu bu hdhhdhdhMen e men adam adama yenen yemek![]()
hahaaha yok normal değilmişsin tamam şimdi olduÇalci beni men etti. Menemen dedi bana
Beğenemediniz mi hanım efendi. Sizi uyarmıştı. Tapu kadastro memuruna böyle konuşmazsınız.Chicken translate gibi oldu bu hdhhdhdh
Bekar da değiliz ki başımıza vursunOlaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuz
ayyy tavuk çevirmeee ayy ben bunu niyeee anladımmm bi de hand business vardı evlerden ırakChicken translate gibi oldu bu hdhhdhdh
Bu da bütün hıncını benden çıkardı bdbdhhdhdhdhdhBeğenemediniz mi hanım efendi. Sizi uyarmıştı. Tapu kadastro memuruna böyle konuşmazsınız.
gerildik durduk yere, ben de birinize sarıcamBu da bütün hıncını benden çıkardı bdbdhhdhdhdhdh![]()
Olaya neden sadece cinsellik yönünden bakıyorsunuz
Düzenli mi akkadşdşşfşgBekar da değiliz ki başımıza vursunmanyağız herhalde ondan olabilir