- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.141
- 698
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #1.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de bana sar. Şamar oğlanı yapın beni bxbdjjdhdjgerildik durduk yere, ben de birinize sarıcam
Çok düzenli tabii. Her gün mutlaka süpürge açarım bxbxbxbDüzenli mi akkadşdşşfşg
Ben genel olarak ele almıştım konuyuKonunuzda vurgu neredeydi sizce ?
Robot süpürge almanı tavsiye ederimÇok düzenli tabii. Her gün mutlaka süpürge açarım bxbxbxb
Allah canımı alsın konuyu unuttumBen genel olarak ele almıştım konuyu
yok sen kesmezsin sabah hatırlamıyosun zatenSen de bana sar. Şamar oğlanı yapın beni bxbdjjdhdj
Bence bu konuda sizi sadece başlık ilgilendiriyor. İçeriği size hiç uygun değilBen genel olarak ele almıştım konuyu
Robotta var bxhxhdhhdRobot süpürge almanı tavsiye ederim![]()
Arkadaş besbekar ve konu başlığını görünce kendine uygun sanmış. Ama bilmediği topiğin evlilerle dolu olduğuAllah canımı alsın konuyu unuttum![]()
Konunuzda vurgu neredeydi sizce ?
Ben konuyu maddi manevi yönden duygusal yönleriyle ele almıştım. Aslında genel olarak günümüz şartlarında erkeklerin kadınlara kadınların da erkeklere ihtiyacının olmadığını yazmıştımAllah canımı alsın konuyu unuttum![]()
Sana talip çıkıyor bana bamya atıyorlar. Bir de profile şey yazmış "ısırıp koparana 5bin TL "
Tamam canım doğru diyorsun. Biz ne dedik ?Ben konuyu maddi manevi yönden duygusal yönleriyle ele almıştım. Aslında genel olarak günümüz şartlarında erkeklerin kadınlara kadınların da erkeklere ihtiyacının olmadığını yazmıştım
Kocam da kocam. Kocamsız duramam.Ben konuyu maddi manevi yönden duygusal yönleriyle ele almıştım. Aslında genel olarak günümüz şartlarında erkeklerin kadınlara kadınların da erkeklere ihtiyacının olmadığını yazmıştım
Sadece alaycı tavrı hoş değil.Bu kadar gerilmeyin ne dedigini cogumuz anladik ama siz anlamadiginiz icin olayi ciddiye aldiniz galiba. Gecen boyle bir konu vardi ona atifta bulunmus sadece biz de gulduk. Malum mizah geyik bolumu ya.
Sanmıyorum sapığın biriydi işte. Üye olmuş gelmişEkran görüntülerini alıp, dava etsen; ne kadar tazminat alırsın acaba ?
O fotoğrafları atanlar; birilerinin 2.üyeliği olabilir bence.
Valla ben de sizin ne dediğinizi unuttumTamam canım doğru diyorsun. Biz ne dedik ?
Ay bayılacamSadece alaycı tavrı hoş değil.