• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Yerin dibine soktun beni mutlu musun :mad: kocam yok çeyizim yokk

Sırf evde erim olsun, kocam olsun, adım evli olsun diye; bekarken yaptıkları birikimlerini, maaş kartlarını kocalarının eline veren, kocalarının yanında sigortasız,maaşsız çalışanlar varken, bu kadar yüksek kriterlerle işiniz zor. Bazı kadınlar, neredeyse adamlara başlık verecek; yüz görümlüğü takacakken çok zor.

Sırf evde erim olsun, kocam olsun, adım evli olsun diye; bekarken yaptıkları birikimlerini, maaş kartlarını kocalarının eline veren, kocalarının yanında sigortasız,maaşsız çalışanlar varken, bu kadar yüksek kriterlerle işiniz zor. Bazı kadınlar, neredeyse adamlara başlık verecek; yüz görümlüğü takacakken çok zor.
Şermin bu bekarlık konuları en çok bana yakışıyor kabul et. 🧿😌

İnşallah tez vakitte evime direk, doğmamış bebelerime bir baba adayı bulacağım. Gerekirse parayı basar, gerekirse kaçırır yine de o nikahı kıyarım.

İnşallah tez vakitte evime direk, doğmamış bebelerime bir baba adayı bulacağım. Gerekirse parayı basar, gerekirse kaçırır yine de o nikahı kıyarım.

Hem öğretmensiniz hem üstüne para veriyorsunuz; çok kısa sürede evliler tarafına geçebilirsiniz bence. :KK52:

EloraViolet EloraViolet N Nickyokkk

Ikinizde ogretmensiniz. Kaynana ve erkeklerin ideal adayisiniz. Kaynanalarin kapiniza gelip ogluslarinin vesikalik fotolarini vermesi gerekirdi size. Devlet memuru, dusuk calisma saati=eve erken gelir yemek yapar, yaz tatili var, maasi tikir tikir yatar. Nasil bekar kaldiniz anlayamadim 🤣

EloraViolet EloraViolet N Nickyokkk

Ikinizde ogretmensiniz. Kaynana ve erkeklerin ideal adayisiniz. Kaynanalarin kapiniza gelip ogluslarinin vesikalik fotolarini vermesi gerekirdi size. Devlet memuru, dusuk calisma saati=eve erken gelir yemek yapar, yaz tatili var, maasi tikir tikir yatar. Nasil bekar kaldiniz anlayamadim 🤣

Ben daha atanmadım. :cry:

Kız burhan atanınca kocayı da direkt atıyorlar mı? N Nickyokkk

Sen bi atan ondan sonra gorursun 🤣
Erkeklerin gozu acilmis cicegim. Kaparlar seni hemen

Kız inşallahhh. Şöyle sabancılara koçlara gelin gitsem de hepimiz topluca rahat etsek. Sizleri özel jetimle gezdiririm. Ayaklarınızı yerden keserim.

O ailelerin çalışan ve üreten fertleri gezmiyor ki. Fellik fellik gezenin işi yok ki.

Yav hem gezer hem çalışır,üretirim. Hem gezerim, hem atom parçalarım. İki eğleneceğiz, hayal kuracağız şurada.

Back
X