• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Genel Dinleyici'den, Tokatlı Fıstık Burhan'a ; oradan da tfb'ye uzanan hazin bir kullanıcı adı hikayesi.:KK61::KK53:
Beni en cok sasirtan genel dinleyiciden burhana yaptigi gecisti. Hicte soylemiyo, panda ben buyum, hatirladin mi, beni gaza getirip fişteklemistin diye. Daha bikac gun once laf arasinda biseyler anlatinca anladim 😤

Aaa ciddi mi? Sasirdim.
Yavrum o konudaki kisiyle bu ayni degildi ki.
Bu adami anlatsan direkt boşan derdik. Evli olmasan bile derdik
Belki de yargıladığım insanlar daha düzgündü kafasına girdim. Ben de az çakal değilim ha onu yüz üstü bırakıp bunla flört ettim. Aha gördüm ebemin örekesini. Neymiş çekirge gibi zıp zıp zıplamicakmışsın

Belki de yargıladığım insanlar daha düzgündü kafasına girdim. Ben de az çakal değilim ha onu yüz üstü bırakıp bunla flört ettim. Aha gördüm ebemin örekesini. Neymiş çekirge gibi zıp zıp zıplamicakmışsın
Bunu bir ceza olarak degil tecrube olarak hayatina kabul et. Aradigin heyecan, beklenti ya da her neyse onu torpuleyip baska vasiflara yonelmeye calis. Muhtemelen bu son adam cok ilgiliydi, buda seni hosuna gitti. Anlayabiliyorum ama herseyin fazlasi zarar.

Bunu bir ceza olarak degil tecrube olarak hayatina kabul et. Aradigin heyecan, beklenti ya da her neyse onu torpuleyip baska vasiflara yonelmeye calis. Muhtemelen bu son adam cok ilgiliydi, buda seni hosuna gitti. Anlayabiliyorum ama herseyin fazlasi zarar.

Bdvde elti saç kavgası var siz halen kaos arayın hshshs

Sadece evliler, yazsanız konuya girip bakmazdım bile 😂 Bekar yazdı mi merak ettim. 😂😂

Ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok, ben sizi deli kıskanıyorum🫣

Numaralaşmak yasak mı 😱😱
O yasak değil grup kurmak yasak
Grup kurarsak seninde gelmen lazim zaten. Guclerimizi birlestircez. Tam hatırlamıyorum 🤣
Votranı oluşturalım :D
Yok kız öyle bisey ben de vardi bi sürü insanın teli meli tüp bebeklerden alınmış.

İşte o tüp bebek bilmem ne anneleri vs grup kuranların çoğu atıldı kjdjddgfkj
Sen aradan iyi sıyrılmışsın

Back
X